Icerige atla
Extraloob

Afrika'da yaşam şartları...

· 21 Yanıt · 4.0K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Konu bu şekile dönerse daha iyi olur...
Size küçük bir blog sitesi bir göz atın..
http://hakdinimiz.blogspot.com/2007/06/afrika-can-kaybediyor.html

Anneniz yada babanız ile pazara yada alışverişe çıkıyorsunuzdur değil mi? Onlardan en çok duyduğunuz söz nedir?

- Bir beden büyük alalım seneyede giyersin. Git gide büyüyorsun baksana.

Gibi bir sözcük duyarız genellikle. Lakin Afrikalı anneler çocuklarına kazak örer iken bir beden küçük örüyor. Seneyede giysinler diye...
21 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
Bizde tam tersi... İlginç bir durum.
S
screamadle ⭐ 19y
Uww, cidden çok iyi yakalanmış bir k
B
BlackLighT ⭐ 19y
şu afrikalılara hem üzülüyorum bi yandanda kızıyorum
niye çocuk yapıyolar bu kadar açlık sefalet içindeyken 1 dklık zevk için 1 hayatı perişan ediyolar anlamsız...
S
screamadle ⭐ 19y
Şuan böyle düşünürken öyle bir an geliyorki ''Yansın Istanbul'' diyesin geliyor içinden xD
R
RoyalFlush ⭐ 19y
Kara mizah bu olsa gerek...

Ps: resmin orjinali öyle Respect oynama yapmamış.
S
screamadle ⭐ 19y
Gerek yoktu bence resmin kalkmasına
M
mavi_ ⭐ 19y
şu resmi göremedim özelden atarmısın?^^
S
screamadle ⭐ 19y
O açıdan bakıldığında tabiki hoş değil, ama herkesin ibret alması açısından gayette güzel bir mesajdı.
F
F34RL3SS ⭐ 19y
biz göremedik resimi nolcak 🙄
T
TitusPullo ⭐ 19y
Böyle nasıl sizce konu?
T
TitusPullo ⭐ 19y
Hacım eğer konuşacaksak bu konu altında afrikada yaşayan insanlar hakkında konusabiliriz.

Respect'den özür diliyorum lakin konunun böyle daha güzel olduğunu düşünüyorum. Değil mi Manager üstadım^^ Tekrar bak 1. mesaja
J
Journalist ⭐ 19y
yazık ya içim bi hoş oluyo böyle şeyleri görünce 😐
M
mavi_ ⭐ 19y
elimizden birşey gelmiyor:( keşke hergün babamdan aldığım 5 ytl nin 3 ytlsini bunlara verebilsem un alsalar pirinç alsalar 😞
S
Halimize Şükür Etmek Lazım...
F
F34RL3SS ⭐ 19y
Ya işin kötü yani bagisimizin yerine ulasacagindan emin olsak eminimki herkes bagis yapar.
Ama türkiyede her sistemin içinde bi YİYİCİ mutlaka oluyor. :evil:
J
Journalist ⭐ 19y
famine10.jpg

Birleşmiş Milletler Çocuk Fonu (UNİCEF), geçen yıl dünyada 5 yaş altında 9.2 milyon çocuğun öldüğünü bildirdi.

konuyla ilgili olduğunu düşündüm bu vakitte faydalı olabildiysem ne mutlu bana 😐
Dosyalar (1)
J
Jigsaw ⭐ 19y
"Andolsun ki sizi biraz korku ve açlıkla, bir de mallar, canlar ve ürünlerden eksilterek deneriz. Sabredenleri müjdele." BAKARA SÛRESİ (155)

Sabretmekten başka seçenekleri yok, hiç eksiltilecek ürünleri olmadı bile. Aç doğup, aç ölüyorlar...
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Konu düzenlemesi için Teşekkürler... Resim bana ait değildi zaten..Böyle daha uygun gördüyseniz konuyu benim için sorun değil 😉
N
son cumle gercekten harıka anlatmıs herseyı..hep aklıma gelır boyle manzaraları gordukce..eger tanrı varsa ve tum ınsanlıgın tanrısıysa neden ınsanlar esıt dogarda esıt olmezler ya da neden bır ınsan paranın ıcınde yuzerken dıyerı camurun ortasında yasayıp banyo yapıcak suyu dahi bulamaz,bırının mezarı bıle en luks semtlerde kıralanırken neden dıger oldu beden degersızdır copluktur,pekı ya neden en masumumuz cocuklar bıle bırbırlerıne karsı sınıf ayrımı gozeterek ukalaca yasarlar..tanrı sadece bızım ıcın olucagına bence hıc olmasın..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: