Evet Arkadaşlar Ben Sos Kırdırdım 5d 32 lvl +0 sos Advanced Elixir weapon sos sekilde parlıyor cıktı.Fakat 42 sos sworda denedım basmıyor NPC den Aldım itemi Sos Yapmıyor İtemi Neden Yardım Edermisiniz aCaßa???? AciLL
Advanced Elixir
· 13 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
5dg elixiri 6 dg itema basamazsın 🙄
5dg elixiri 6 dg itema basamazsın 🙄
ama 6LvL yazıyor Elixr ADV de ama bnm basacagım item sos diil NPC itemi sosa cevırmek istiyorum
5dg 32 lvl sos kırdırdım ve 42 lvl sworda basamıyorum demişsin yukarıda ^^ ben de ona göre cevapladım 😊
soruna gelirsek sox şeklinde parlayan adı sarı yazan elixiri sos itemalra, normal ve adı beyaz yazan elixiri de normal itemlara basabilirsin ^^
soruna gelirsek sox şeklinde parlayan adı sarı yazan elixiri sos itemalra, normal ve adı beyaz yazan elixiri de normal itemlara basabilirsin ^^
heee yaniii itemi sos yapmazz ölemi diorsnn??
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
İtemi sos mu yapıyor zhauhauhaua 😄
Koppp koppp 👴
Koppp koppp 👴
😁
😁 itemi sos yapmaz sos iteme a veya b sine göre +1 veya +2 basar 😄
@twi
Bir üst degree elixiri çıkar 😉
@twi

Arkadaşlar bende d8 item kırdırdım npc mavi d9 çıktı +7 d9 var shield var basamıyorum nedir bunun kuralı bilen varmı?
@twi
topiclerden öğrendiğim kadarıyla bilgi vermeye çalıştım, teşekkürler düzeltme için 🤝
topiclerden öğrendiğim kadarıyla bilgi vermeye çalıştım, teşekkürler düzeltme için 🤝
:D:D
Arkadaşın bahsettiği mevzu Ksro ile alakalı.
Sos değil adı da başka bişeydi. Adademide ki tamir taşları ile tamiri mümkün oluyor o silahın.
Sos değil adı da başka bişeydi. Adademide ki tamir taşları ile tamiri mümkün oluyor o silahın.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap