D duzceli81 OP ⭐ 17y 15 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B Ben de ⭐ 17y 15 yil once #2 Gz ❤️ 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cynosure ⭐ 19y 15 yil once #3 tebrkler hocam ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 OP ⭐ 17y 15 yil once #4 saolun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C compassionate ⭐ 19y 15 yil once #5 tbr ederim bro TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TanerUNER ⭐ 19y 15 yil once #6 +7 nin hiç B vermediği oldumu? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Coq'Right2 ⭐ 16y 15 yil once #7 bn bu sekil +5 ustune +1 advle cıkarıyorum 7 yapmaya gerek duymadım bu aralar 5 tane cıkarttım 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #8 tebrikler düzceli güzel yapmışsın gene ❤️Ps : +7 rengi çok daha güzel +9 harbiden yapmayacağım glavie'imi makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HexeNKesseL ⭐ 17y 15 yil once #9 tebrikler düzceli güzel yapmışsın gene ❤️Ps : +7 rengi çok daha güzel +9 harbiden yapmayacağım glavie'imi makara:+10 yap abi xD ps : Gz Düzceli .. O Glavie Kırılırmı Bea 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SeniorMaster ⭐ 16y 15 yil once #10 o.O 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Maynard__ ⭐ 16y 15 yil once #11 adam king OO TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lord_Sniper ⭐ 18y 15 yil once #12 +7 glavieyi nasıl kırdırırsın sen 😢 summer2: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rookie ⭐ 18y 15 yil once #13 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 OP ⭐ 17y 15 yil once #14 saolun 😄 ™ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil