arkadaslar seal of sun item kırınca %100 olarak adv B class elixir elde edebilir miyiz ?
ADV B elde etmek ?
· 12 Yanıt · 9.6K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
yaptıgın staffa baglı mesela sun full blue +7 kırarsan kesin b verir (immortal mevcutsa) bunu çok kez denedim 😉
arkadaslar seal of sun item kırınca %100 olarak adv B class elixir elde edebilir miyiz ?
Hayır ❗
sun +7 %100 FB luck 6 Steady 6 Statlar en az %61 olursa Şansın %90 diyebılırım. Bu Orandan Yuksek Oran Verebılene inanma herzaman risk var ☕
ya ne bilim sun ya ondan b class kesin verir gözüyle bakıodm 😄 demek fark yokmus sos la falan 😄
az önce 101+7 Nova Xbow dan aldık advance B
Str7
Int7
Durabilitiy %100
Steady 6
Lucky6
Immo 1
Atack Rat 60 -%100
Blocking Rate 100
Crt %41
Phy %41
Phy Rainforce %9
Str7
Int7
Durabilitiy %100
Steady 6
Lucky6
Immo 1
Atack Rat 60 -%100
Blocking Rate 100
Crt %41
Phy %41
Phy Rainforce %9
arkadasım sun ve moon kesin adv b verıyo 6 7 kez denedım hıc bı sekılde + veya stat olmasına gerek yok. fakat belırtıyorum SUN ve MOON kesin adv b
sun ne olursa olsun kesin B veriyor.
som +5 olunca B veriyor diye biliyorum, şahsen ben öyle yaptım.
som +5 olunca B veriyor diye biliyorum, şahsen ben öyle yaptım.
10d sun warlock rod kırdı arkadaş +0 statlarıda hiç iyi değildi bir str 6 vardı ama 11d b grade verdi. bende 32lv bi sun kırdırmıştım onda da vermişti hiçbir blue yok statları desen ezik 😄 . bence statlarla itemin + sıyla alakası olmayabilir. sun item kırdırınca kesin B grade veriyor diye tahmin ediyorum 😄
A
altanyunus
⭐ 19y
sun % 100 B moon vermeyebiliyor denenmiştir.
H
Holstromania
⭐ 16y
daha demın +8 nova xbow kırdım adv 1 Ful blue'du A verdi -.- her zaman risk var satın almak daha mantıklı
arkadas bilmeden yorum yapıyosunuz ya sun silaha +7 basmak gerekmiyor sun direk b grade werir
Nova silahıda +7 yapıp full blue yapıcaksınız str7 int7 vs ve lucky 6 steady 6 olacak o zaman b grade weriyo ben yaklasık 7-8 tane b grade düşürdüm bu sekilde
Nova silahıda +7 yapıp full blue yapıcaksınız str7 int7 vs ve lucky 6 steady 6 olacak o zaman b grade weriyo ben yaklasık 7-8 tane b grade düşürdüm bu sekilde
isterse +0 bluesiz olsun sun ise %100 B class verir
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Vsro adv basılmış tüm itemlerden adv kaldırmak !! Tek Site ile Tüm Upload Sitelerine Dosya Upload Etmek !! Plutodaki Hesabımı Ecsro ile Takas Etmek istiyorum HünkarSro / 120 Cap / Free Silk / Coin Sistem / ADV Sistem / 08.05.2017 Saat:20:00 Online Andromeda Online / 120 Cap / Coin Sistem / Kervan Ağırlıklı / ADV Sistem / PvP