Icerige atla
Extraloob

ADV B elde etmek ?

· 12 Yanıt · 9.4K görüntüleme
W
warriorsun OP ⭐ 19y
arkadaslar seal of sun item kırınca %100 olarak adv B class elixir elde edebilir miyiz ?
12 Yanıt
K
Kivi ⭐ 16y
yaptıgın staffa baglı mesela sun full blue +7 kırarsan kesin b verir (immortal mevcutsa) bunu çok kez denedim 😉
H
hanry006 ⭐ 16y
arkadaslar seal of sun item kırınca %100 olarak adv B class elixir elde edebilir miyiz ?

Hayır ❗

sun +7 %100 FB luck 6 Steady 6 Statlar en az %61 olursa Şansın %90 diyebılırım. Bu Orandan Yuksek Oran Verebılene inanma herzaman risk var ☕
W
warriorsun OP ⭐ 19y
ya ne bilim sun ya ondan b class kesin verir gözüyle bakıodm 😄 demek fark yokmus sos la falan 😄
O
OSKIJEN ⭐ 19y
az önce 101+7 Nova Xbow dan aldık advance B

Str7
Int7
Durabilitiy %100
Steady 6
Lucky6
Immo 1
Atack Rat 60 -%100
Blocking Rate 100
Crt %41
Phy %41
Phy Rainforce %9
M
mc_gregor ⭐ 17y
arkadasım sun ve moon kesin adv b verıyo 6 7 kez denedım hıc bı sekılde + veya stat olmasına gerek yok. fakat belırtıyorum SUN ve MOON kesin adv b
C
Cryolite ⭐ 19y
sun ne olursa olsun kesin B veriyor.

som +5 olunca B veriyor diye biliyorum, şahsen ben öyle yaptım.
R
RedLike ⭐ 18y
10d sun warlock rod kırdı arkadaş +0 statlarıda hiç iyi değildi bir str 6 vardı ama 11d b grade verdi. bende 32lv bi sun kırdırmıştım onda da vermişti hiçbir blue yok statları desen ezik 😄 . bence statlarla itemin + sıyla alakası olmayabilir. sun item kırdırınca kesin B grade veriyor diye tahmin ediyorum 😄
A
altanyunus ⭐ 19y
sun % 100 B moon vermeyebiliyor denenmiştir.
H
daha demın +8 nova xbow kırdım adv 1 Ful blue'du A verdi -.- her zaman risk var satın almak daha mantıklı
S
sovalye ⭐ 19y
arkadas bilmeden yorum yapıyosunuz ya sun silaha +7 basmak gerekmiyor sun direk b grade werir

Nova silahıda +7 yapıp full blue yapıcaksınız str7 int7 vs ve lucky 6 steady 6 olacak o zaman b grade weriyo ben yaklasık 7-8 tane b grade düşürdüm bu sekilde
A
authentik ⭐ 15y
isterse +0 bluesiz olsun sun ise %100 B class verir

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: