Gezmedinizmi işte fırsat
Idea Adobe Binasına; Idea Giriş
Adobe Binasını Hiç Gezdinizmi
· 6 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
Zuhahahuahuauhauh o imzayı zamanında ben yapmıştım muhauhuaha Okan kızmasın.. Mr. Green
Güzel topicmiş, Google dan Adobe ı satın almasını beklerim çok benziyorlar rahat çalışmaları ve güzel ortamları ile. Özgür ve mutlu çalışan elemanlar, çok iyi işler başarıyorlar.
Güzel topicmiş, Google dan Adobe ı satın almasını beklerim çok benziyorlar rahat çalışmaları ve güzel ortamları ile. Özgür ve mutlu çalışan elemanlar, çok iyi işler başarıyorlar.
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
abi yalnız tiplere bakar mısın Very Happy . bunlar tam pc delisi... gerçekten benim hayalim bu resimdekiler.. Bir tarafta apple,bir tarafta laptop diğer tarafta da desktop pc. oh ne güzel Mr. Green popcorn
Zuhahahuahuauhauh o imzayı zamanında ben yapmıştım muhauhuaha Okan kızmasın.. Mr. Green
kim kimdiri karıştırıken buldum Mr. Green Mr. Green
adobe binası Laughing
Ps:Ben doktor değilim ceyrancı olma yolundayım Twisted Evil
Ps:Ben doktor değilim ceyrancı olma yolundayım Twisted Evil
Game Designer
⭐ 19y
söz kalmadı Mr. Green
ve bu adamın yerinde olmak istedrim Twisted Evil

yes.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap