Icerige atla
Extraloob

adminler yardım edermisiniz

· 15 Yanıt · 1.2K görüntüleme
S
serostyle OP ⭐ 19y
okan abi sitedeki temanın stilindeki özellikleri&sayıları verebilirmisin acil lazım
site kurdunmu diyenlerede kurdum ama yine exl liyim üstelik exl inde reklamını yapıcam
15 Yanıt
L
Liu ⭐ 19y
site ne üstüne 😄
S
serostyle OP ⭐ 19y
reklam gibi olcak ama ismini vermiyim yine
oyun (rip,fps,action vs. kısaca her türden)
geniş çaplı program
counter strike
ve tabiki silkroad 😄
L
Liu ⭐ 19y
ve bizden yardım istiyon :/
M
Morwena ⭐ 19y
sakin ol :/ Judgement hırçınlığa gerek yok 😉
L
Liu ⭐ 19y
hırçınlık mı yapıorum Morwena ben 🙄 🙄
Bu siteden bi adamımız baska sitede görülsün hemen banlanıyor madem
eğer ki öleyse adam bizden kendi sitesine yardım istiyor ilahi adalet bu olsa gerek 😜 😁
M
Morwena ⭐ 19y
Bende seni yargılamadım.İstesem yargılarım...
Sadece sakin ol hırçınlığa gerek yok dedim .
capiş 😉
L
Liu ⭐ 19y
Sakin im Ali xD
Ve yanlış bişi demediğime inanıyorum xD
Ps: İnanma sorunlar içindeyim bu aralar -.-''
S
serostyle OP ⭐ 19y
beyler ben bu siteden ayrılmıyorum sadece kendime forum sitesi kuruyorumki bunun amacı reklam felanda değil öyle olduğunu düşünen varsa ihbar etsin fakat ben bi yardım istedim yardım etmeyecekseniz etmiycez diyin veya başka site için yardım yapmayız diyin...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
dileyen dilediği siteyi açabilir istediği sitede takılabilir buna bizler karışamayız kimseyi de yargılayamayız biz türkiye'nin en büyük silkroad bilgi paylaşım sitesiyiz ve açtığımız bölümler ile herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz.

senin sorununa gelince sitemizin teması subsilverdır al kur kullan lakin eklentiler falan kendi ev yapımımızdır bunları veremeyiz canımcım 😜
S
serostyle OP ⭐ 19y
peki saol
S
serostyle OP ⭐ 19y
dileyen dilediği siteyi açabilir istediği sitede takılabilir buna bizler karışamayız kimseyi de yargılayamayız biz türkiye'nin en büyük silkroad bilgi paylaşım sitesiyiz ve açtığımız bölümler ile herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz.

senin sorununa gelince sitemizin teması subsilverdır al kur kullan lakin eklentiler falan kendi ev yapımımızdır bunları veremeyiz canımcım :P

ya okan abi fazla bişey istemiş olurmuyum bilmem fakat yinede istiyenin bir yüzü kara 😄
bu sitedeki color groups mod hangisi? bölümün moderatörlerini yazıcağım onlar renkli olmuyor.
eğer buda kendi yapımınızsa vermeyin 😄
vede son bişey daha foruma reklam nasıl ekleniyo sizin sitenizin reklamını koymak istiyorum (sadece bu değil tabii kide :d)
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Konu sert baslamıs yumusak bıtıor 😄
J
Jigsaw ⭐ 19y

senin sorununa gelince sitemizin teması subsilverdır al kur kullan lakin eklentiler falan kendi ev yapımımızdır bunları veremeyiz canımcım :P

ya okan abi fazla bişey istemiş olurmuyum bilmem fakat yinede istiyenin bir yüzü kara 😄
bu sitedeki color groups mod hangisi? bölümün moderatörlerini yazıcağım onlar renkli olmuyor.
eğer buda kendi yapımınızsa vermeyin 😄
vede son bişey daha foruma reklam nasıl ekleniyo sizin sitenizin reklamını koymak istiyorum (sadece bu değil tabii kide :d)

Modu bulamazsın, bizzat yazdım. Yöneticiler, guildler, fan clublar da kendi modumuz. Çerçeveli reklam modu da bizim yapımımız, aslında forum nerdeyse komple bizim yapımımız. Bu yüzden orjinal yazılımın copyrightını kaldırdık zaten.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ty jiggy, extraloob.com have a biggest coder name is jiggy therefore dont ask us more XD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: