şu 20 mesaj olayını kaldırsak daha güzel olacak. admin sizle bir şey konuşacaktım. taa nerelerden bir mesaj atmak için aradım soruşturdum buraya kadar geldim ama 20 mesaj olayına takıldım. forum ile alakasız bir konu ama admin sizle konuşmam lazım. bir çözüm üretebilir misiniz?
admin bey bakarbilir misiniz?
· 15 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Bu topicleri kullanarak kısa bir sürede 20 posta ulaşabilirsiniz.
viewtopic.php?f=654&t=111499
viewtopic.php?f=654&t=14670
viewtopic.php?f=654&t=111499
viewtopic.php?f=654&t=14670
teşekkür ederim keşke daha kolay bir yolu olsaydı. neyse admin bey e mailinizi verseniz de yeter. küçük bir konu sadece. kusura bakmayın aratmadan böyle başlık açtım.
biliyorum zor olmadığını ama ben forum için gelmedim zaten açıkça söyleyim. admin bey'i geçmişten tanımış olabilir o bakımdan bir mesaj atıyım dedim ama neyse halletcez artık.
20 mesaj olayı kaldırılamaz. 😊
[F New]Solo Gitarist
yapma be 😊 tamam az kaldı zaten 😄
20 mesaj olayı kaldırırlırsa spam mesaj sayısı artar. 😞
evet doğru öyle de bir olay var. zaten çoğu kullanıcıyı bu olay soğutmaz ama ben özel bir neden için gelmiştim o yüzden bir sorun oluşturdu. yoksa gayet mantıklı bir uygulama.
Buyur forumda 7 post daha at asdf qwer forum oyunları hatta bu topice bile 7 mesaj atsan olur
oldu sanırım...
Evet, şimdi admine ulaşabilirsin. ^^
aafa
20 mesaj sınırı forum sitelerinin firewallı gibidir. Kaldırırırsak spam vs. artar.
U
Unforgiven
⭐ 17y
Buyur forumda 7 post daha at asdf qwer forum oyunları hatta bu topice bile 7 mesaj atsan olur
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap