C crazy123 OP ⭐ 18y 16 yil once #1 Xbowdan bıktım ve Yay açtım iyi yapmışmıyım. Yorum lütfen: kahve: Hafta sonu Çar 50 lw: lol: [/ b] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C Cryolite ⭐ 19y 16 yil once #2 o sp ile canavar olmaz biraz zor 😜 hadi bakalım bol şans 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C crazy123 OP ⭐ 18y 16 yil once #3 Hahahaha aga bi bildiğimiz varki konuşuyoruz 31 lw'de FF 50 lw'e kdr sp kasılacak yan charla 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ ⭐ 17y 16 yil once #4 Char iyi güzel de isim kötü olmuş 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted ⭐ 19y 16 yil once #5 xbow dan bıkıp yay acman oldukca ilginc olmus 😄 bende wizarddan sıkıldım nuker accam :p TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #6 yay haa ilginç bir isim, başarılar canımcım ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TniesT ⭐ 16y 16 yil once #7 En fazla yapabilicen lvl 60 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Narcisse ⭐ 19y 16 yil once #8 En fazla yapabilicen lvl 60bence öyle deme hiç belli olmaz bu charı görünce ilk actıgım char aklıma geldi kafam göre str ınt weriyodum 🤝 şimdi ise malazgirtin kralı olmak için çalışıyorum 😈 nerden nereye TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil