Icerige atla
Extraloob

Adidas Aldım ama...

· 31 Yanıt · 5.4K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Adidas Aldım ama adı çok etkileyici geldi makara:

Adidas Brasic Str II Spor Ayakkabısı ( FULL STR zuahahahaa ) beğendiğim modelin adına bakar mısınız bu kadar olur ya gerçekten ehehehee nese: makara:

Günlük yaşamınızda da çok severek kullanacağınız bu spor ayakkabı,klasik Adidas üç bant detayı ve pürüzsüz üst yüzeyi ile,hem sportif hem de şık bir görünüm yaratacak.EVA orta tabanı sayesinde,ayaklarınız her adımda konforu hissedecek.Sağlam dış tabanı,ideal bir zemin tutuşu yaratırken,uzun süreli bir kullanım sunacak.
31 Yanıt
A
bence konu açman biraz garip geldi bro.Kiminin parası war yok sen adidası çıkarmış koymuşsun 😄 herkes senin gibi zengin mi
Ps:Hayırlı olsun bro güle güle kullan
J
JetHomme ⭐ 19y
Ben bunun Cırtcırtlı 😆 Modelini almıştım. Çok rahat bir ayakkabı. Güle güle Kullan Okan abi...
E
EmmaW ⭐ 19y
şu adidasın sadeliğine hastayım siyah üstüne beyaz bantlar çok şık duruyor bence doğru seçim 🤝
Spoiler
adamın herşeyi full str 😁
P
PhaetoN ⭐ 18y

Adidas Brasic Str II Spor Ayakkabısı ( FULL STR zuahahahaa ) beğendiğim modelin adına bakar mısınız bu kadar olur ya gerçekten ehehehee nese: makara:

Günlük yaşamınızda da çok severek kullanacağınız bu spor ayakkabı,klasik Adidas üç bant detayı ve pürüzsüz üst yüzeyi ile,hem sportif hem de şık bir görünüm yaratacak.EVA orta tabanı sayesinde,ayaklarınız her adımda konforu hissedecek.Sağlam dış tabanı,ideal bir zemin tutuşu yaratırken,uzun süreli bir kullanım sunacak.

ayakkabı pert ama markası yeter hayırlı olsun 👍
E
EliteTurk ⭐ 18y

Hayırlı olsun abicim iyi günlerde kullan 🍺 Bendekide full int Nike kapıştıralım bi gün . makara:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Ben bunun Cırtcırtlı 😆 Modelini almıştım. Çok rahat bir ayakkabı. Güle güle Kullan Okan abi...

harbi çırt çırtlısıda vardı o biraz hafif kaçar diye bağcıklı aldım bende onu da çok beğendim ama muhteşem bir ayakkabı her yıl bir ayakkabı modası çıkıyor nike aldım converse aldım bu sene adidas bakalım seneye lotto ya da puma alırız herhalde 😎
J
JawBreaker ⭐ 18y
Çok sade ve şık, hayırlı olsun. nese:
J
JetHomme ⭐ 19y

harbi çırt çırtlısıda vardı o biraz hafif kaçar diye bağcıklı aldım bende onu da çok beğendim ama muhteşem bir ayakkabı her yıl bir ayakkabı modası çıkıyor nike aldım converse aldım bu sene adidas bakalım seneye lotto ya da puma alırız herhalde 8)

Bundan önce Converse giyerdim. Bunu aldım. Şimdi ise Tiger Giyiyorum. Tiger almanı tavsiye ederim abi. Çok rahat bir ayakkabı 170TL civarı ama verdiğin parayı hak ediyor.
P
Prisoners ⭐ 18y
çakması bende var 😆

Ps: hayırlı olsun abi.
M
Metover ⭐ 18y
Bro bence beyazını almalıydın muhteşem bendede var ^^
S
shneZee ⭐ 18y
Hayırlı olsun abi 🍺
fakat belirtmek isterim ben bu ayakkabının iki rengini de aldım bu renk ve siyah olanını fakat ikiside 2 ay içinde pert oldu demedi deme 😊
J
JetHomme ⭐ 19y
Hayırlı olsun abi 🍺
fakat belirtmek isterim ben bu ayakkabının iki rengini de aldım bu renk ve siyah olanını fakat ikiside 2 ay içinde pert oldu demedi deme :)

Ayakkabıyı nasıl kullandın öyle 😆 😆
Z
Zeratul ⭐ 18y
adidas superstardan başka spor ayakkabı giymem 😜
S
shneZee ⭐ 18y
Hayırlı olsun abi 🍺
fakat belirtmek isterim ben bu ayakkabının iki rengini de aldım bu renk ve siyah olanını fakat ikiside 2 ay içinde pert oldu demedi deme :)

Ayakkabıyı nasıl kullandın öyle 😆 😆

Gayet temiz düzenli kullanırım eşyalarımı top'a dahi değmedim + kimseyi tekmelemedim de 😆
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
adidas superstardan başka spor ayakkabı giymem :P

superstar hatuna aldım 164TL fiyatla ahahaha tam superstar o ama ihihihiii 😁

ben takıntılıyım beğendiğim model olsun hiç önemli değil ayrıca ben siyahtan başka giyemem o yüzden ana renk siyahtır bende ki adidas'ın en sevdiğim ynaı bu klasik siyah modeli 3 beyaz bantlısıdır daha öncede şunu almıştım converse'i de bulurum biraz bakayım nete neredeydi 😜

NIKE :
U
Urasil ⭐ 18y
bunun modeli nedir 😄
J
Josephine ⭐ 17y
Ayakkabıda nike cortez modellerini tek geçerim abi ^^
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bunun modeli nedir :D

modelini hatırlayamayacağım ama şurada ayaklarımda onu görebilirsiniz nasıl duruyor diye merak ediyorsan ve muhteşem duruyorlar 😎

http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=678&t=19170
W
WkStyLe ⭐ 17y
adidas superstardan başka spor ayakkabı giymem :P

Her renkten var bendede 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: