Super OP ⭐ 13y 12 yil once (düzenlendi) #1 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B Ben de ⭐ 17y 12 yil once #2 Süper ya, çok müthiş yapmışlar 😄Dipnot: Carrie isimli filminde bu şekilde reklamını yapmışlardı, sonra film tırt çıktı. Umarım bu film öyle olmaz :/ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Super OP ⭐ 13y 12 yil once #3 Tanıtımı çok iyi ama 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Saian S.S ⭐ 19y 12 yil once #4 o değilde çöpçü hiç bir şekilde iplemiyor 😄 Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de ! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Florensia ⭐ 13y 12 yil once #5 çöpçü geldi arkadaş çöpçü ben halatlıyom. edit:arkadaş ile çöpçü kelimeleri arasında gülebilirsiniz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Saian S.S ⭐ 19y 12 yil once #6 Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildiçöpçü geldi arkadaş çöpçü ben halatlıyom. edit:arkadaş ile çöpçü kelimeleri arasında gülebilirsiniz. 🍿 😱 Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de ! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil