- Resim Silinmiş.
Yaw benım konumu bılen wardır alchemyle ılgılı hıc basamıyorum adam luckysız falan dırek basmıs ya 😄 ne bu ısın sırrı ne ne?:D
Adaletmı bu sımdıxD
· 16 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Şans.
hıc bı turlu olmuyor ne sansmıs be kardesım 😊
C
CherryBrandy
⭐ 18y
Yazdığınız kelimeleri kullanırken nerde olduğunuza dikkat edip ona göre kullanınız. Editlemelisin.
Sana Bir kaç Taktik vereyim + basma ile ilgili
1. + Basağın Yer Sakin Olmalı
2. Lag kesinlikle olmamalı
3. Silahın Durability değeri yanmaya yakın olmamalı örnek:10/198(+32) gibi değerlerde kesinlikle basılmamalı
4.+4 den sonra kesinlikle Luck Stone Basmalısın
5.+6 deneyeceksen silaha kesinlikle İmmortal Olmalı(Silah Sox İtemse İmmortal yüksek olmalı Örnek: İmmortal(5 Times/times) gibi
6. Hadi kolay gelsin :P
3. Silahın Durability değeri yanmaya yakın olmamalı örnek:10/198(+32) gibi değerlerde kesinlikle basılmamalı
5.+6 deneyeceksen silaha kesinlikle İmmortal Olmalı(Silah Sox İtemse İmmortal yüksek olmalı Örnek: İmmortal(5 Times/times) gibi
vehe 😊 pt deki iCeSky eski charım 😊
Sana Bir kaç Taktik vereyim + basma ile ilgili
3. Silahın Durability değeri yanmaya yakın olmalı örnek:10/198(+32) gibi
yaw ben +basma işinde çok şansızım dediklerini yapıcam
ps:bikeresinde +1 basayım dedim luck power kullanmadan yaktım 😜
D
DreaM_VaLLeY
⭐ 18y
hahahahah Silahın Durability değeri yanmaya yakın olmalı örnek:10/198(+32) gibi hahahahah +2 geçmez
hahahahah Silahın Durability değeri yanmaya yakın olmalı örnek:10/198(+32) gibi hahahahah +2 geçmez
Olmamalı demek istemiştir..
Herkes Kuşkulanır adamda şanstan fazlası var sanar.
Ama sadece Şans.
( Arkdşların söylediği gibi belirli şartlar olmalı lag lucky vs )
Ama sadece Şans.
( Arkdşların söylediği gibi belirli şartlar olmalı lag lucky vs )
yanmaya yakın olmalı diyor böyle bir mantık varmıdır sonra silah külliyen yanacak wah silahım diye feryat edicen sonra...
Arkadaşlar bence yanlış yazılmış bir şeydir o olmamalı demek ıstedıgınden emınım 😊
Arkadaşlar bence yanlış yazılmış bir şeydir o olmamalı demek ıstedıgınden emınım :)
🍺
Arkadaşlar bence yanlış yazılmış bir şeydir o olmamalı demek ıstedıgınden emınım :)
🍺
🍺
Y
YouForKilleD
⭐ 16y
Şanss
şans ânı ^^ sorsana bir daha basabiliyormuymuş xD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap