Icerige atla
Extraloob

AcTooL da Code lasım yapabilcek warsa İçeri

· 4 Yanıt · 958 görüntüleme
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
arkadaslar actoolla ben dual weapn kullanmak istiorum.mesela recovry divison bitti zmn skill bardan elinde clerc rod u alıp recvry divison bastıkdan sonra tekrar staff ı alıp kasmaya dwm etmesi için bi code yazabilcek warmı_?
istediim şey:
recvory divison 300 saniye sürüyor yani 7,5dk..
her 7 dk da bir eline skill barda 1. sıraya konulmus clerc rod u taksın daha sonra skill bardan 2. sıraya konulmus skili basıp skill barın 3. sırasındaki staff ı takmasını istiyorum..
bunu yapabilcek warsa gercekten cok tsk ederim.. ii gecelr ii forumlar mucX
4 Yanıt
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
o kadr program yazabilen yetenekler war sitede ama kod yazıcak kimse yokmu Question
B
bekooo ⭐ 18y
ben yazarım da bu arada recovery dıvıson 5 dk suruyor..biraz dan yazıcam mesgulum bu aralar Very Happy 10 dk sora gelıyo

buyur :

setactivewindow SRO_Client
while 1=1
keys {F1}
delay 3000
keys 7
delay 3000
keys 8
delay 3000
keys 9
delay 3000
keys {F1}
delay 200000
end
burda 7 ye clerıc rod u koycan 8 e recovery dıvıson u 9 a da staff ı koy.. eger ıstersen delay ı bıraz dusur 190,000 e felan extraokk
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y

ben yazarım da bu arada recovery dıvıson 5 dk suruyor..biraz dan yazıcam mesgulum bu aralar Very Happy 10 dk sora gelıyo

buyur :

setactivewindow SRO_Client
while 1=1
keys {F1}
delay 3000
keys 7
delay 3000
keys 8
delay 3000
keys 9
delay 3000
keys {F1}
delay 200000
end
burda 7 ye clerıc rod u koycan 8 e recovery dıvıson u 9 a da staff ı koy.. eger ıstersen delay ı bıraz dusur 190,000 e felan extraokk

kards eline saglok süper olmus ama Ps user bunun için yeni bi program bulmus seni yordum k.bakma ama eline saglık yinede ugrastıın için mucX

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: