arkadaslar actoolla ben dual weapn kullanmak istiorum.mesela recovry divison bitti zmn skill bardan elinde clerc rod u alıp recvry divison bastıkdan sonra tekrar staff ı alıp kasmaya dwm etmesi için bi code yazabilcek warmı_?
istediim şey:
recvory divison 300 saniye sürüyor yani 7,5dk..
her 7 dk da bir eline skill barda 1. sıraya konulmus clerc rod u taksın daha sonra skill bardan 2. sıraya konulmus skili basıp skill barın 3. sırasındaki staff ı takmasını istiyorum..
bunu yapabilcek warsa gercekten cok tsk ederim.. ii gecelr ii forumlar mucX
AcTooL da Code lasım yapabilcek warsa İçeri
· 4 Yanıt · 958 görüntüleme 0 okuyor
4 Yanıt
o kadr program yazabilen yetenekler war sitede ama kod yazıcak kimse yokmu Question
ben yazarım da bu arada recovery dıvıson 5 dk suruyor..biraz dan yazıcam mesgulum bu aralar Very Happy 10 dk sora gelıyo
buyur :
buyur :
setactivewindow SRO_Client
while 1=1
keys {F1}
delay 3000
keys 7
delay 3000
keys 8
delay 3000
keys 9
delay 3000
keys {F1}
delay 200000
end
burda 7 ye clerıc rod u koycan 8 e recovery dıvıson u 9 a da staff ı koy.. eger ıstersen delay ı bıraz dusur 190,000 e felan extraokk
ben yazarım da bu arada recovery dıvıson 5 dk suruyor..biraz dan yazıcam mesgulum bu aralar Very Happy 10 dk sora gelıyo
buyur :burda 7 ye clerıc rod u koycan 8 e recovery dıvıson u 9 a da staff ı koy.. eger ıstersen delay ı bıraz dusur 190,000 e felan extraokksetactivewindow SRO_Client while 1=1 keys {F1} delay 3000 keys 7 delay 3000 keys 8 delay 3000 keys 9 delay 3000 keys {F1} delay 200000 end
kards eline saglok süper olmus ama Ps user bunun için yeni bi program bulmus seni yordum k.bakma ama eline saglık yinede ugrastıın için mucX
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap