YA BÜGÜN UPDATEDEN sona bu hatayı alıyorum devamlı girimıyorum oyuna başka serverdede denedim aynı şey neden olabilir beyler yardım pls
ACİLLL OYUNA GİRERKEN BLOCKİN REASON HATASI ALIYORUM
· 14 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
YA BÜGÜN UPDATEDEN sona bu hatayı alıyorum devamlı girimıyorum oyuna başka serverdede denedim aynı şey neden olabilir beyler yardım pls
Banlanmışsındır ☕
Banlanmışsındır ☕
neden ya
ya iyide neden ben bot kullanam bişi yapmam direk girince manuel kasarım bunun bir çözümü yokmudur
Banlanmışsındır ☕
neden yaYA BÜGÜN UPDATEDEN sona bu hatayı alıyorum devamlı girimıyorum oyuna başka serverdede denedim aynı şey neden olabilir beyler yardım pls
ya iyide neden ben bot kullanam bişi yapmam direk girince manuel kasarım bunun bir çözümü yokmudur
Hatadan bir screen at bakayım.
blocking reason:punishment description
comletin time 30 eylül 2108 pazar 13.04 yazıyor kullanıcı adını ve şifreyi yazınca
comletin time 30 eylül 2108 pazar 13.04 yazıyor kullanıcı adını ve şifreyi yazınca
2108'e kadar banlanmışsın .
yuh böyle sacma bişi olmazya bunun başka yolu varmıdır açmak için
Maalesef.
Maalesef.
oynamam abicim böyle salak birşe olamaz
başlığını küçült..
bu işin botla alakası yok bak şimdi bottan ban yersen bot punishment yazar
benim bi çarım vardı 1 yıl oynamadım 500 silk falan almışımdır ama 1 yıl oynamadım adı Manslayer_TR 67 lvl di bi kere girdim 5 dakka sora çıktım sabah kalktım açmayı denedim aynı şey yazıordu yani her yıl silk alacan hatta her ay kaçarı yok yoksa her türlü ban yiyosun
Ya charı daha yeni açmıştım 42 lvl idim ehp manuel kasmama ragmen bu geldi başıma yz ülzüdügüm itemler vara ve 5 lvl guild gitti
Silk almak tek çare yoksa her türlü ban yiyosun gerek küfürden gerek durduk yere gerek loaderden gerek pc deki herhangi bir bot dosyasından açmasan bile
bunların hepsini gameguard tarıor gameguardı kaparsan GM ler görmediği sürece botta kullanırsın bişey olmaz
çünkü gameguard bot kullanıp kullanmadığını pc inde yüklü olup olmadığını bildirior.
bu sadece sroda böyle diğer online oyunlarda botla girmeye çalışınca direk gameguard atıor
girebilirsen biri seni ispionlarsa gm gelip bakıor ve banlıor
gameguardı bypas edincede gameguard açık değil diyip atıor
Ama sroda böyle değil bence yakında onuda getirirler çünkü bypass yapıoz bişey olmuor yakında oda gelir bypas yapınca oyundan atar
bunların hepsini gameguard tarıor gameguardı kaparsan GM ler görmediği sürece botta kullanırsın bişey olmaz
çünkü gameguard bot kullanıp kullanmadığını pc inde yüklü olup olmadığını bildirior.
bu sadece sroda böyle diğer online oyunlarda botla girmeye çalışınca direk gameguard atıor
girebilirsen biri seni ispionlarsa gm gelip bakıor ve banlıor
gameguardı bypas edincede gameguard açık değil diyip atıor
Ama sroda böyle değil bence yakında onuda getirirler çünkü bypass yapıoz bişey olmuor yakında oda gelir bypas yapınca oyundan atar
başlığı küçült..
2. uyarım, 3.yü yapmam..
edit: eh küçültülmemiş kilit.
2. uyarım, 3.yü yapmam..
edit: eh küçültülmemiş kilit.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap