Icerige atla
Extraloob

Acill cevap vatanpc -->

· 13 Yanıt · 1.6K görüntüleme
B
BigWarLike OP ⭐ 19y
Beyler sitedeki indirimler şimdiden başlamış adam haftasonu gel burdan al halledelim demişti. cumadan gitsem olur mu ??
13 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Olmaz cuma sadece internette var.
The47
The47 ⭐ 18y
şubeye cumadan giderseniz 18% nakit ödemede indirim yapıyolar sadece
B
BigWarLike OP ⭐ 19y
Gittim konustum yarın gel diyor. Sonunda pcmi alıyorum yarın insallahhh.
B
BigWarLike OP ⭐ 19y
Bi de haftasonu %25 indirim olayı hikaye. 500 gb sata harddisk heryerde 121 lira vatanda hafta içi 159 hafta sonu 121 -.-
;adı indirim.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Her şeyde indirim yok zaten belli parçalarda indirim var , önemli olan bunları yakalamak.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Vatan'da eskiden %25 olunca alışveriş yapılırdı 2ayda bir falan gelirdi. Artık %25 haftasonları standart oldu, 2 ayda bir falan %30 geliyor. %30da alacaksın ne alacaksan, miss 🍺
C
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Vatan'da eskiden %25 olunca alışveriş yapılırdı 2ayda bir falan gelirdi. Artık %25 haftasonları standart oldu, 2 ayda bir falan %30 geliyor. %30da alacaksın ne alacaksan, miss 🍺

Abi bırak adam alsın artık şu pcyi 😄
T
tenpanter ⭐ 17y
Artık PC'yi de aldın bizi tanımazsın sen.

Spoiler
B
BigWarLike OP ⭐ 19y
Bu mesaj CherryBrandy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi

Abi bırak adam alsın artık şu pcyi :D

hacım valla haklısın ya bırakın alcam artık babamı bekliyorum gelsin çıkıcam hemen :)
Artık PC'yi de aldın bizi tanımazsın sen.

Spoiler

😁

%30 u beklersem babam vazgeçer sonra bende hayattan vazgeçerim olan olur summer6:
B
BigWarLike OP ⭐ 19y
Pcyi Alınca yardım eden etmeyen herkese teşekkürlerimi ileticem. Deneyim dizini puanını felan çekicem. İnşallah parçalar günümüz oyunlarını iyi bi şekilde kaldırır. Tenpanter'in verdiği ekran kartı 1gb 192 bit acaba paylaştırabilir miyim ??? ramdan 1 alıp ekran kartına verme gibi bi lüksüm var mı ?
T
tenpanter ⭐ 17y
Verdiğim ekran kartı işini hayli hayli görür ve fiyatı da çok iyi gerek yok. Yalnız aklıma gelmişken sorayım senin kasanın psu kaç watt bu sisteme yeticek mi?
B
BigWarLike OP ⭐ 19y
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
Verdiğim ekran kartı işini hayli hayli görür ve fiyatı da çok iyi gerek yok. Yalnız aklıma gelmişken sorayım senin kasanın psu kaç watt bu sisteme yeticek mi?

sisteme yetiyor da adam dedi ki 500w+ al yoksa 2 aydan patlar dedi. 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: