Arkadaslar webcam kırıldı yeni aldım onu kaldırmak istiyorum ama hata verior bu yüzden yenisine yükleyemiyorum progrma ekleden de yaptım olmuıo sistemi geri yükledim olmuor baska bi kaldırma yolu varmı?
Acill
· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Format Twisted Evil Twisted Evil
Format Twisted Evil Twisted Evil
okadarını bizde biliozda baska yolu yoqmu benim deil ztn kızın:: evinemi gidip formatlarımda istemio
up Exclamation
sen açık adresı bana öm ile at ben yardımcı olurum Twisted Evil Twisted Evil
unınstall secenegı vardır ya kardırırsınız ordan Exclamation Question
sen açık adresı bana öm ile at ben yardımcı olurum Twisted Evil Twisted Evil
olm kendime deil kıza istiom kız adresini verse:: maltepede oturomusta ::) adresi vermio
Hem kız denemiş olmamıss ben gitcem format atmaya::) kabul etsede etmioki hahaha
olum biras sonra çıkcam ben yola Bostancı ya ordan uğrarım Twisted Evil perde
Webcamın CDsini Tak Bilgisayarıma Gir Soldaki Menüden Ayar Değiştirde Sonra Donanım Ekle Diye Bir Simge Var Ona Tıkla.
Bir Dakika Taratacak Bilgisayarını Bekle . Tarattıktan Sonra Evet Donanımı Bağladım Seçeneğini İşaretleyip İlerle .
Çıkan Pencerenin En Altında Yeni Donanım Aygıtı Ekle Diye Bişi Var Ona Tıkla İlerle . L
Listeden Seçeceğim Seçeneğini Tıkla İlerle.
Görüntü Aygıtlarına Tıkla İlerler Disketi Var Deyip CD nin İçindeki Setup Dosyasını Göster .
Büyük Bir İhtimal Çözüm Olacaktır Olmazsa Yapabileceğim Pek Bir Şey Yok :)
Bir Dakika Taratacak Bilgisayarını Bekle . Tarattıktan Sonra Evet Donanımı Bağladım Seçeneğini İşaretleyip İlerle .
Çıkan Pencerenin En Altında Yeni Donanım Aygıtı Ekle Diye Bişi Var Ona Tıkla İlerle . L
Listeden Seçeceğim Seçeneğini Tıkla İlerle.
Görüntü Aygıtlarına Tıkla İlerler Disketi Var Deyip CD nin İçindeki Setup Dosyasını Göster .
Büyük Bir İhtimal Çözüm Olacaktır Olmazsa Yapabileceğim Pek Bir Şey Yok :)
ya anlamadın sen baska webcam almıs:: )
nese gerek kalmadı kızla persembe günü bulusuyorum:) hadi hayırlısı
nese gerek kalmadı kızla persembe günü bulusuyorum:) hadi hayırlısı
Twisted Evil Twisted Evil
prog ekle kaldır Laughing popcorn
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap