Icerige atla
Extraloob

Acil Yardım

· 16 Yanıt · 1.9K görüntüleme
S
suikastciler OP ⭐ 18y
Arkadaşlar bugün gelen patch ile pet ayarlarının deiştiğini yeni fark ediyorum charlar takılmıs bütün herşeyi toplamıslar ne kadar ayarlasamda hala topluyolar ne yapmam gerek ltfen yardm 😞 SS ekleyeymde..Mod'lar kzmasn :S

- Resim Silinmiş.

Uploaded with ImageShack.us
16 Yanıt
P
ProbIem ⭐ 17y
aynı dert bndede var simdide potionları topluo çöp işşini halletim ama :S
S
suikastciler OP ⭐ 18y
aynı dert bndede var simdide potionları topluo çöp işşini halletim ama :S

aynen krdsm bnde hallettim :S ama universall pill tablet vs herşeyi topluo:s
J
Jaysean ⭐ 18y
BU AYARI NEREDEN AÇIYORSUN ?
J
Jaysean ⭐ 18y
pardon petmiş 😁
H
Hallelujah ⭐ 17y
Excluted item var ordan bak 3. tıklı seçenek.Onu biraz kurcala derim 😊
S
suikastciler OP ⭐ 18y
Excluted item var ordan bak 3. tıklı seçenek.Onu biraz kurcala derim :)

o deil krdsm o yrden düşen tüccar malları:S
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
petten sadece kendi itemlerini toplatmayı seçersen sorun kalmaz 😊
S
suikastciler OP ⭐ 18y
petten sadece kendi itemlerini toplatmayı seçersen sorun kalmaz :)

Kardeşim bu böylemi olacak hep? ayrıca pt kasıorm kendi itemini topladıktan snra ne gereği var ki?
C
ColdHeart ⭐ 17y
sbot felan kullanıyosan petin ayarlarını off yap oyundan ordaki tickleride kaldır sorun hallolur böylece sadece senin istedigini toplar.

edit resim ekliyorum buyur

P
ProbIem ⭐ 17y
böyle olduguna eminmisin ? yani topluyomu snn istediklerini? vs.
C
ColdHeart ⭐ 17y
eminim 8 tane charm var hiç birince çöp vs yok sadece cavedeki görev itemlerini toplatıyom bide item felan onları topluyor yani sorun yok istedigim şekilde işliyor.
_
_TasBebek_ ⭐ 17y
eminim 8 tane charm var hiç birince çöp vs yok sadece cavedeki görev itemlerini toplatıyom bide item felan onları topluyor yani sorun yok istedigim şekilde işliyor.

senin dediğin şekilde yaptım bu sefer hiç bişi toplamıyoo
D
duzceli81 ⭐ 17y
sbot felan kullanıyosan petin ayarlarını off yap oyundan ordaki tickleride kaldır sorun hallolur böylece sadece senin istedigini toplar.

bunun su an tek çözümü bu petinizi off yapın ne toplıcaksanız sbot ve ya mbottan setting kısmında ayarlayın ™
_
_TasBebek_ ⭐ 17y

bunun su an tek çözümü bu petinizi off yapın ne toplıcaksanız sbot ve ya mbottan setting kısmında ayarlayın ™

O zaman pet kullanmamızın bi anlamı kalmaz ki süs niyetine takılır peşimizde
C
ColdHeart ⭐ 17y

O zaman pet kullanmamızın bi anlamı kalmaz ki süs niyetine takılır peşimizde

sbot veya mbot yokmu sende ? varsa sorun yokta eğer bot yoksa ne yaparsın bilemiyorum

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: