Icerige atla
Extraloob

Acil Yardım

· 15 Yanıt · 1.8K görüntüleme
P
PhyLosHopia OP ⭐ 17y
arkadaşlar dün charımın şifresini ve e-mail adresini deiştirdim olay dün saat 10-11 arasında gerçekleşti ama şimdi hatırlayamıyorum ikisinide bilgisayarımda web sitelerine girdigimde girdigim şifreleri kaydeden bi klasör mevcutmu veya böyle bir program daha çünkü üstünden 24 saat bile geçmedi o şifreyi bulamassam yandım :(( ilginize ve alakanıza şimdiden tşkkürler
15 Yanıt
R
Rochas ⭐ 16y
şöyle oluyor diye biliyordum acaba senin pcde oluyormu sitede daha önce yazdığın id'ler kayıtlı oluyor
Bütün harflere teker teker bas kayıtlı kalmışsa id gösteriyor bütün harflere teker teker bas
P
PhyLosHopia OP ⭐ 17y
ıd yi zaten biliyorum pw yi bilemiyorum dostum :((
R
Rochas ⭐ 16y
mail'i hatırlamıyorum demişsin 🙄
P
PhyLosHopia OP ⭐ 17y
yok ustam ikisinide hatırlamıyorum :(( ya daha 1gün önce oldu olay nasıl unutabilirim yaklaşık 50-60 tane şifre denedim bunları kombine şeklinde deneyebilcek bi program fln varmı bari ?
R
Rochas ⭐ 16y
bro bu isroda İD mail gz bilince değiştirlmiyormuydu şifre ?
P
PhyLosHopia OP ⭐ 17y
bak şimdi izah edeyim konuyu :)) dün gece 10-11 arasında ben charımın "şifresini" ve "mail adresini" değiştirdim 1 saat sonra yeni pw ile giriş yapmayı denedigimde hüsranla karşılaştım mail yolu ile şifreyi değiştireyim dedim mail de benm hatırladıgım gibi deilmiş :(( acıkcası 1 saat önce değiştirdigim bilgilerimi unuttum üzerinden daha 24 saat bile geçmedi acaba bilgisayarımda web sitelerine girdiğim şifrelerimi felan kayıt eden bi kalsör varmı yada bu şifreyi veya maili nasıl ögrenebilirim :(( sıkıntım tam olarak bu
R
Rochas ⭐ 16y
Tamamda diyorum ki İD ile mail biliyorsan pw değiştirebiliyormusun ?
P
PhyLosHopia OP ⭐ 17y
gizliyide bilmen gerekiyor :)) ki ben sadece ıd ve gizliyi hatırlıyorum
R
Rochas ⭐ 16y
tamam bak böyle yap
Siteye gir mail yazdığın kutucuğa tıkla ve q dan ç ye kadar bütün harflere teker teker bas mesela q ya bastın birşey çıkmadı w ye bas sonra sil e ye yaz böyle böyle bildiğim kadarıyla baş harfi yazınca önceden yazmış olduğun mail çıkıyordu
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
bak şimdi izah edeyim konuyu :)) dün gece 10-11 arasında ben charımın "şifresini" ve "mail adresini" değiştirdim 1 saat sonra yeni pw ile giriş yapmayı denedigimde hüsranla karşılaştım mail yolu ile şifreyi değiştireyim dedim mail de benm hatırladıgım gibi deilmiş :(( acıkcası 1 saat önce değiştirdigim bilgilerimi unuttum üzerinden daha 24 saat bile geçmedi acaba bilgisayarımda web sitelerine girdiğim şifrelerimi felan kayıt eden bi kalsör varmı yada bu şifreyi veya maili nasıl ögrenebilirim :(( sıkıntım tam olarak bu

Sen hacklenmişsin.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
tamam bak böyle yap
Siteye gir mail yazdığın kutucuğa tıkla ve q dan ç ye kadar bütün harflere teker teker bas mesela q ya bastın birşey çıkmadı w ye bas sonra sil e ye yaz böyle böyle bildiğim kadarıyla baş harfi yazınca önceden yazmış olduğun mail çıkıyordu

onun için maili daha önceden yazmış olması gerekir.
P
PhyLosHopia OP ⭐ 17y
nasıl hackelnmişim ??
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
nasıl hackelnmişim ??

Bilgisayarında logger varmış adam senin hesabına girmiş gs ile değiştirmiş pwni.
P
Pro ⭐ 18y
gizliyide bilmen gerekiyor :)) ki ben sadece ıd ve gizliyi hatırlıyorum

turkce klavye aciktir sen ing saniyosundur veya capslock'un acik kalmistir boylede olabilir 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: