Acil Kan Aranıyor !!!
b Rh ( - ) yeni doğan bebek için acil kan : 0538 305 59 67
Acil Kan Aranıyor !!!
· 15 Replies · 2.8K views 0 reading
15 Replies
okan geçmiş olsun ya uysa hemen gelirdim ama grup tutmuyor Crying or Very sad
H
Hastalıklı_İnsan_V.2
⭐ 19y
Okan abi sen dediğine göre doğrudur fakat msn de böyle haberler çok sık dolaşıyo haber sanada öyle biyerden geldiyse yalan olabilir ama genede kan grubu tutanlar yardım etsin arasın sorsun Confused
yok hacım bize değil bir arkadaş yolladı da bende hemen siteye koydum acil gerekliymiş.
bu arada ufaklığa Allah sağlık sıhhat ve acil şifalar versin diyorum Wink
işallah bulurlar gecen bana böyle bı mesaj geldı arkadasa gönderdım msnden cocuk ya bana bu mesaj 2 hafta önce geldı bebek coktan mefta olmustur dedi Mr. Green
işallah bulurlar gecen bana böyle bı mesaj geldı arkadasa gönderdım msnden cocuk ya bana bu mesaj 2 hafta önce geldı bebek coktan mefta olmustur dedi Mr. Green
ben normalde pek dikkat etmiyorum bu hususlara ama tanıdıktan gelince dikkatimi çekiyor hemen Confused
K
kralsem856
⭐ 19y
Uzgunum benim kan grubum 0 rh +
ben sadece senin yazını göre biliyorum onun dışında başka bir şey görünmüyor Wink
yok hacım bize değil bir arkadaş yolladı da bende hemen siteye koydum acil gerekliymiş.
Az önce msn imden gelen bi ileti
bunu açık olanlara atarmısın b rh ( - ) yeni dogan Bebek için acil kan 0538 305 59 67 antalyada
Extra arkadaşın antalyalımı
bunu açık olanlara atarmısın b rh ( - ) yeni dogan Bebek için acil kan 0538 305 59 67 antalyada
Extra arkadaşın antalyalımı
wayy msn in bir ucu sana geliyor haaa güzel olmuş umarım sonuçlanması da güzel olur.
ewt hacım extra ya çok üzüldüm inşallah Allah şifa verir ... Crying or Very sad
Eğer bebek varsa cidden sonuçlanması iyi olur ama
Arkadaşın antalyada mı yaşıyor?
Arkadaşın antalyada mı yaşıyor?
b rh + benim şansa bak ya Crying or Very sad
bir arayayım şunu aslı neymiş
Log in to write a reply.
Log In