Selamlar Daha 2 gün önce bağlattığım kablosuz internet ağıma sanırım başka biriside giriyor henüz şifreleme yapmadım ilk başta ihtiyac duymamıştım ama internetin hızında bir düşüş var sanrıım apartmandan birisi bu bir suçmudur nereye şikayet edebilirim veya bu kişiyi nasıl bulabilirm IP olarak yardımcı olursanız sevinirim.
Açık Olan (Şifrelenmemiş) Bir Wireless ağına bağlanmak suçmu
· 13 Yanıt · 4.0K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
tabi ki suçtur net cut isimli programı indirerek modemine bağlı diğer bilgisayarları görüp bağlantıyı kesebilirsin
teşekkürler.
modemıne 192.168 li ip'den girip WPA' şifresini koyarsan sadece şifreyi bilenler giriş yapabilirler
Tabi ki suç değil. Wpa2 bir şifre koyduğunda kimse giremeyecektir.

U
Unforgiven
⭐ 17y
Ne suçu? Şifre koyacaksın. İstersen git wireless'ı olan bir kafenin yakınından gir, yine suç değil. Şifreyi kırarak girmek suç.
Bilginiz yoksa fikrinizde olmasın arkadaşlar.
Arabanın üstünde anahtarının bulunması , arabayı çalabileceğiniz anlamına mı gelmektedir ?
Her hangi birinin ağına ondan izin almadan bağlanmak suçtur.Bir web siten var ise veya bilgisayarında telif hakkı içeren bir dosya var ise , bu dosyanın çalındığına , maddi ve manevi zarara uğradığına yönelik bir iddia'da bulunursan dosyanın değerine göre 15 milyardan 100 milyara kadar bir tazminat alabilirsin.Davanı aç , adresin bulunması 10 dakikayı almıyor ...
Arabanın üstünde anahtarının bulunması , arabayı çalabileceğiniz anlamına mı gelmektedir ?
Her hangi birinin ağına ondan izin almadan bağlanmak suçtur.Bir web siten var ise veya bilgisayarında telif hakkı içeren bir dosya var ise , bu dosyanın çalındığına , maddi ve manevi zarara uğradığına yönelik bir iddia'da bulunursan dosyanın değerine göre 15 milyardan 100 milyara kadar bir tazminat alabilirsin.Davanı aç , adresin bulunması 10 dakikayı almıyor ...
U
Unforgiven
⭐ 17y
😢
B
BrendiBelle
⭐ 18y
Bro dediklerinde sonuna kadar haklısında adam arabayı anahtarı üstündeyken bırakıp gidiyor,hırsızda gelip çalıyor.Bunun cezası hem arabanın sahibine hemde hırsıza kesiliyor.Hakim diyor ki sen niye anahtarı üstünde bırakıp milleti suça yöneltiyorsun diyor.Bu bağlamda bir mahkeme durumunda arkadaşta bir ceza alcaktır önlemini almadığı için...
Suça teşvik diyorsan orasının kapsamı başka , konut ve mal dokunulmazlığı ihlalinde suça teşvik diye bir şey yok ^^
(hayır ben değil arkadaşım çaldırdı 😞 )
(hayır ben değil arkadaşım çaldırdı 😞 )
O zaman herhangi bir alışveriş merkezinde ki kablosuz modemden internete bağlanırsak suç işlemiş mi oluyoruz? 🙄
O zaman herhangi bir alışveriş merkezinde ki kablosuz modemden internete bağlanırsak suç işlemiş mi oluyoruz? 🙄
onlar ayrı 😜
Bilgiler için sağolun arkadaşlar modemimi şifreledim aynı şey tekrar etmez inşallah.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap