suan hangi serverdasınız????
Acii NWO
· 20 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
hmn açıcam yni bi character extrabeer
NWO - PASİFİC
yenide degillermi Neutral
yav karısık baya o işler her serverda adamı var ama genel olarak pacific
Kendimi Bildim Biledi bazıları hariç server değiştirmediler diye biliyorum . Surprised
Surgeon ve Zardock (bu iki isim galiba ya da biri tam hatırlayamıyorum) Venus'te. Twisted Evil Wink
Pasific'te eskisi gibi yoklar bence yeni serverları tercih et. Ama Pasific'i de tercih edebilirsin lvl up yaparlar seni. Mr. Green Mr. Green
Pasific'te eskisi gibi yoklar bence yeni serverları tercih et. Ama Pasific'i de tercih edebilirsin lvl up yaparlar seni. Mr. Green Mr. Green
Surgeon ve Zardock (bu iki isim galiba ya da biri tam hatırlayamıyorum) Venus'te. Twisted Evil Wink
Zardock Tibet te değil mi ya Confused F4T1H_143 char ının adı.
tibettede var pacificde de var
bosp avril ben qbert gondol pacideyız dıgerlerı karısık venus menus takılıyolar eskı charları bırakıp yenılerını actık onları kasıyoruz Very Happy tıbettekı char baska kafam eserse gırıom ona yatıyo öyle
bosp avril ben qbert gondol pacideyız dıgerlerı karısık venus menus takılıyolar eskı charları bırakıp yenılerını actık onları kasıyoruz Very Happy tıbettekı char baska kafam eserse gırıom ona yatıyo öyle
k Cool
venus'e surgeon ile başlayan kimdi yahu? Rolling Eyes Rolling Eyes Very Happy
mai_mai gecti surgeonla
ben sizce hangisinde başlıyım??
ben sizce hangisinde başlıyım??
sen bilirsin ama pasi'deki elemanlar ile konuş bakarsın seni kasacak falan olur. eğer kasacak kimse çıkmazsa venus'e falan geç. o da olmadı bir süre oynama ara ver nwo tayfasıyla beraber geçersin. Twisted Evil Mr. Green
mai_mai gecti surgeonla
heeh evet. Very Happy
PACİFİCTEKİ ARAKADASLAR geçersem kasarmısınız?
2 hafta önce baslıcam deseydın 3 tane powerlevel yapan 80 lvl adamımız vardı ama su an sniperlardayız ordanda sana exp gelmez ileri dogru yenı acılan bı serverda butun kadro toplanma planımız var ama kısmet tabı
yani simdi kasmazmısıınz Rolling Eyes
malesef Confused serverda bı kac kasınan var gecen aksam talhayla bana meydan okudular suursuzlar Mr. Green onun verdıgı gazla tam yol ileri gidiyoz bı an önce 80 olmaya bakıyoruz kusura bakma yanı
Sen yinede gel pacific e.en azından pot sıkıntın olmaz Razz Razz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap