Icerige atla
Extraloob

Acii NWO

· 20 Yanıt · 1.2K görüntüleme
A
Audrey OP ⭐ 19y
suan hangi serverdasınız????
20 Yanıt
A
Audrey OP ⭐ 19y
hmn açıcam yni bi character extrabeer
|
|O²| ⭐ 19y
NWO - PASİFİC
A
Audrey OP ⭐ 19y
yenide degillermi Neutral
L
Liu ⭐ 19y
yav karısık baya o işler her serverda adamı var ama genel olarak pacific
|
|O²| ⭐ 19y
Kendimi Bildim Biledi bazıları hariç server değiştirmediler diye biliyorum . Surprised
B
bannedddd ⭐ 19y
Surgeon ve Zardock (bu iki isim galiba ya da biri tam hatırlayamıyorum) Venus'te. Twisted Evil Wink

Pasific'te eskisi gibi yoklar bence yeni serverları tercih et. Ama Pasific'i de tercih edebilirsin lvl up yaparlar seni. Mr. Green Mr. Green
|
|O²| ⭐ 19y

Surgeon ve Zardock (bu iki isim galiba ya da biri tam hatırlayamıyorum) Venus'te. Twisted Evil Wink

Pasific'te eskisi gibi yoklar bence yeni serverları tercih et. Ama Pasific'i de tercih edebilirsin lvl up yaparlar seni. Mr. Green Mr. Green

Zardock Tibet te değil mi ya Confused F4T1H_143 char ının adı.
L
Liu ⭐ 19y
tibettede var pacificde de var
Z
Zardock ⭐ 19y
bosp avril ben qbert gondol pacideyız dıgerlerı karısık venus menus takılıyolar eskı charları bırakıp yenılerını actık onları kasıyoruz Very Happy tıbettekı char baska kafam eserse gırıom ona yatıyo öyle
|
|O²| ⭐ 19y

bosp avril ben qbert gondol pacideyız dıgerlerı karısık venus menus takılıyolar eskı charları bırakıp yenılerını actık onları kasıyoruz Very Happy tıbettekı char baska kafam eserse gırıom ona yatıyo öyle

k Cool
B
bannedddd ⭐ 19y
venus'e surgeon ile başlayan kimdi yahu? Rolling Eyes Rolling Eyes Very Happy
Z
Zardock ⭐ 19y
mai_mai gecti surgeonla
A
Audrey OP ⭐ 19y
ben sizce hangisinde başlıyım??
B
bannedddd ⭐ 19y

ben sizce hangisinde başlıyım??

sen bilirsin ama pasi'deki elemanlar ile konuş bakarsın seni kasacak falan olur. eğer kasacak kimse çıkmazsa venus'e falan geç. o da olmadı bir süre oynama ara ver nwo tayfasıyla beraber geçersin. Twisted Evil Mr. Green

mai_mai gecti surgeonla

heeh evet. Very Happy
A
Audrey OP ⭐ 19y
PACİFİCTEKİ ARAKADASLAR geçersem kasarmısınız?
Z
Zardock ⭐ 19y
2 hafta önce baslıcam deseydın 3 tane powerlevel yapan 80 lvl adamımız vardı ama su an sniperlardayız ordanda sana exp gelmez ileri dogru yenı acılan bı serverda butun kadro toplanma planımız var ama kısmet tabı
A
Audrey OP ⭐ 19y
yani simdi kasmazmısıınz Rolling Eyes
Z
Zardock ⭐ 19y
malesef Confused serverda bı kac kasınan var gecen aksam talhayla bana meydan okudular suursuzlar Mr. Green onun verdıgı gazla tam yol ileri gidiyoz bı an önce 80 olmaya bakıyoruz kusura bakma yanı
L
Looper ⭐ 19y
Sen yinede gel pacific e.en azından pot sıkıntın olmaz Razz Razz

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: