arkadaşlar accedemye girdim bu gün peki bide, hani birşey biriktiyormuşsun. onulada sos lu item alıyormussun...
nasıl yapacaz onu lütfen cevap yazın açık ve net olursa sevinirim.
accedemy
· 13 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
arkadaşlar accedemye girdim bu gün peki bide, hani birşey biriktiyormuşsun. onulada sos lu item alıyormussun...
nasıl yapacaz onu lütfen cevap yazın açık ve net olursa sevinirim.
O Sunları Sen Alamazsın Sen Akademiye Üyesin Akademi Sahibi Alabilir Sadece
Seninde Akademi Açabilmen İçin En Az 60 Olman Lazım ...
Sen Level 40a Kadar Kasacaksın Akademide Sonra Mezun Olunca Sana Bedava Exp Gelcek Akademi Shibinede Honor Puan Gitcek Ve O Puana Gİdip Sun Alcak ...
O Sun işleri hikaye kolay olsa koymazdı Gmler zaten en az 3ayını alır 2500poıntı kasmak ozamana kadar kasara sosun cıkarmaya calısırım daha ii..Yanlışmıyım erom Mr. Green
boswerin o sunlari hicbi ise yaramaz item onlar elinize guzel bi 72 lvl +5 alin cok daha iyi olr emin olun heleki str iseniz hicbi ise yaramaz o sunlar 5 critical we 72 +5 den sadece +2 farki war oda % leri 0 oldugu icin kapanio o fark Very Happy 5 kere tamir edilmesi haricinde 5 m + 65 tane adami 0 dan 40 yapmakta nekadar surer siz dusunun Very Happy
boswerin o sunlari hicbi ise yaramaz item onlar elinize guzel bi 72 lvl +5 alin cok daha iyi olr emin olun heleki str iseniz hicbi ise yaramaz o sunlar 5 critical we 72 +5 den sadece +2 farki war oda % leri 0 oldugu icin kapanio o fark Very Happy 5 kere tamir edilmesi haricinde 5 m + 65 tane adami 0 dan 40 yapmakta nekadar surer siz dusunun Very Happy
cok pardon ayni mesaji 2 kere attim Crying or Very sad int de biraz sorun warda gitmedi sandim yenile diip tekrar yolladim ama 2. kere gonderms oldm
cok pardon ayni mesaji 2 kere attim Crying or Very sad int de biraz sorun warda gitmedi sandim yenile diip tekrar yolladim ama 2. kere gonderms oldm
Mr. Green hımms normal bir durum tavsiyem
bulabilirseniz 72 + 8
yada
güzl % li ve bluesi mükkemmel crit manyağı 72 +5 Mr. Green
dün ikisinide gördüm
biri 600m biri 200m civarıydı Mr. Green
bulabilirseniz 72 + 8
yada
güzl % li ve bluesi mükkemmel crit manyağı 72 +5 Mr. Green
dün ikisinide gördüm
biri 600m biri 200m civarıydı Mr. Green
cevaplarınız için çok teşekkürler
M
muratko193
⭐ 19y
Bu Sun lar 5 Kere Alcemy e Giriyodu Sanırım Ugrasmaya Degmez..Ben Kurdum Ama Zevk İçin Wink
F
frozenfear
⭐ 19y
honor pointe nereden bakılıyor bilen var mı? Rolling Eyes Rolling Eyes
c ye bas orda sarı yazılar
F
frozenfear
⭐ 19y
3 kişi mezun oldu ama honor point yok o nedenle sordum nereden bakıldığına yinede teşekkürler Very Happy Very Happy
honor silahlarının olduğu yerde 2. sayfa var orda birtane scroll gibi bişey var o ne işe yarıyor
gerçekten gereksiz o kadar puanı toplamak için uğraşmaya değmez diğer arkadaşın dediği gibi 72+5den pek farkı yok crt düşük +0 hep ne olcak gerçi bende kurdum acedemy ama kankileri aldım fazldan exp alsınmlar deye 50+50+50 ooo uzun iş saygılarımla
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap