Icerige atla
Extraloob

9.sınıf

· 45 Yanıt · 3.3K görüntüleme
G
Guernica OP ⭐ 18y
arkadaşlar ben 9.sınıf ta okuyorum sizce geçmek gerçekten zor mu ilk fizik quizinden 80 aldım iyimidir kötümüdür bilgileri alıyım 😘
eskiler bilir
45 Yanıt
A
Avenger ⭐ 18y
Kimse alınmasın ama şuanki koşullarda biraz kafan çalışıyorsa geçersin 9.sınıfta 🎭

P.S: Vektörlermi 80aldığın quizin konusu? Biz 9da ilk onu görmüştük diye hatırlıyorum hala öylemi?
E
Extrowe ⭐ 16y
Bende korkuyorum biraz ama bakalım korktuğumuz gibi olmaz umarım 😜
N
İnanılmaz kolay... 🙄
C
Canova ⭐ 17y
nasılsa bi liseye girdim diyipte aşırı salmazsanız kendinizi öyle yada böyle geçersiniz 😆
M
Metover ⭐ 18y
Bende 9.sınıfım liseye kaç puanla girdin?
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Diğer derslerinde bu şekildeyse geçersin rahat ol.Ben veremediğim dersleri hep sözlü notuyla geçerdim hep de mat-geo olmuştur sınıfta uslu çocuk edasıyla takılıp,zorlandığın dersleri zahmetsizce geçebilirsin 😜
N
Bro ben geçen sene 9dum ve 7-8 de çok çalıştım diye aşırı saldım yazılının öncesi akşam bile düzgün çalışmadım o halde karne ortalamam 83tü düşün artık 🍺 rahat ol o 9un rehavetinden
M
Mirage ⭐ 19y
Bro ben geçen sene 9dum ve 7-8 de çok çalıştım diye aşırı saldım yazılının öncesi akşam bile düzgün çalışmadım o halde karne ortalamam 83tü düşün artık 🍺 rahat ol o 9un rehavetinden

Yapma ya 😆 Fıstık o zaman ^^ İlk mat quizinden 79 aldım o da heyecandan bir soruyu acayip bir şekilde yanlış yapmışım.Yapmayacağım bir hata yani.O doğru olsaydı 89.
@Avenger
Sayılır bro ilk Fiziğin doğası mıdır nedir fiziği tanıtan bir konu var sonra vektörler ^^
O
os1 ⭐ 19y
9.sınıf matematiği önemlidir,gerisi kolaydır.
E
Extrowe ⭐ 16y
Rahatladım yav bende 451 le girdim sınıfta kalırım diye acayip korkuyordum 😜
B
Burntime ⭐ 16y
benim 9. sınıftayken 6 tane 1 vardı mat,kimya,fizik,geo,tarih,türk edebiyatı. ama sorumluluk sınavlarında hepsini verdim dogrudan geçtim
S
SilentLord ⭐ 17y
9.Sınıf kolaydır bro çalışmayarak bile geçebilirsin fakat çokta salma bence (:
B
Buura ⭐ 19y
Okuldan okula fark eder..Ama sana diyeceğim odur ki matematiği bu sene adın gibi öğren.
J
Josephine ⭐ 17y
Liseli detected.
N
Liseli detected.

makara:
S
SilentLord ⭐ 17y
Liseli detected.

incici alert 😁
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Lise lise dediğiniz nedir ki gençler ayık olun yeter makara:
[ek #12654]
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Bende korkuyorum biraz ama bakalım korktuğumuz gibi olmaz umarım :P

Bence kork. Okuduğun okula göre değişir ama benim için hayli zor geçmişti. Kızlar ortam okuldan kaçmalar vs derken bir baktım 2. dönem son yazılılarda 8 tane zayıfım var. Neyseki kurtardım .. 🙄 😉
Special thx to Flexi
O
os1 ⭐ 19y
Liseli detected.

feyk ulan feeeeyk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: