Icerige atla
Extraloob

9dg SOSUN düşürenler içeri

· 30 Yanıt · 2.2K görüntüleme
M
macerx1 OP ⭐ 18y
allah rızası için ya ben bu lanet oyunu 1 yıldır oynuyorum tek düşen 27 lvlde bi SOS, şimdi 90 lvl charım war ama bi türlü sosun düşmüyo bana neden bu nası şanstır ya? düşürenin ne ayrıcalığı war benden çok mu silk alıyo? dünya silk alıyorum.... millet +9 basıyo biz +8 yapıp +9 denerken bi günde 2 kez yakıyoruz... NEYE GÖRE BU AYRIMCILIK=?
30 Yanıt
M
MoonLife ⭐ 19y
ayrımcılık falan yok bu oyunda şansın yoktur ayrıca oyunda 1 kere sos düşerse bir daha düşmez ama sürekli olarak silk alırsan düşme olasılığı artar.
Q
Quattro ⭐ 19y
ayrımcılık falan yok bu oyunda şansın yoktur ayrıca oyunda 1 kere sos düşerse bir daha düşmez ama sürekli olarak silk alırsan düşme olasılığı artar.

Alınan silkle düşün itemlerin bir alakası yok....
Düşürme şans çok olmasını istiyosan sana yeşil görünen yaratıklarada kascan bu bi ihtimal artıyırıyor....
Birde sun düşüren elmanların emin ol 0x33 uyelıgı var ve 76 lvl de sürekli farm yapana 3-4 charları var orjınal charlarından hariç.. ☕
M
Macro ⭐ 19y
yeşil de kasman bütün item düşme olasılığını artırıyo dolayısıyla Sox düşme ihtimalini de. gerisi senin şansına kalmış. bana da nerdeyse her degree sos silah düştü

pacific 2 degree sos blade
hercules 32 sos bow
hercules 42 som bow
ECSRO 32 sos spear
ECSRO 52 sos blade
hercules 64 sos blade

gibi 😄
B
bannedddd ⭐ 19y

Yoo hayır illa 1 tane düşmesi lazım değil istediği kadar düşebilir ve silk ile uzaktan yakından alakası yok.
P
POTATOHEAD ⭐ 18y

Düşürme şans çok olmasını istiyosan sana yeşil görünen yaratıklarada kascan bu bi ihtimal artıyırıyor....
Birde sun düşüren elmanların emin ol 0x33 uyelıgı var ve 76 lvl de sürekli farm yapana 3-4 charları var orjınal charlarından hariç.. ☕

sen öyle san 😎 salı updatesinden hemen sonra bi 1100 silk çek sonra direk 80-85 yaratıklarına git. 6 saat içinde %90 sun düşecektir 👍 yabancılar nası düşürüyo sanıosun? bu da benden sana tüyo
_
_Dejavu ⭐ 19y
ne alakası war ya Silk ile bana 2 hafta önce SUn 77 level talısman cıktıı ve sürekli silk alan birisi değilim bunu nası acıklıcan ?
tuhaf şeyler 😱
D
drotalion ⭐ 19y

16 sos sword, 27 som kafaık, 24 sos spear, 46 sos pantolon, 32 sos yüzük, alınan silk miktarı: 0

açıklama pls 👍
B
bannedddd ⭐ 19y

sen öyle san 😎 salı updatesinden hemen sonra bi 1100 silk çek sonra direk 80-85 yaratıklarına git. 6 saat içinde %90 sun düşecektir 👍 yabancılar nası düşürüyo sanıosun? bu da benden sana tüyo

Evet evet aynen öylee.. O zaman madem biliyorsun cek silkleri düşür sunları. Tüyo falan diyorsun da kelin ilacı olsa başına sürer ama. =)
T
Torquel ⭐ 19y
Ole oluyosa al 1100 silk dussun sun,hade weaponda dusmesin armor dussun,sat 500-600$ yada muthis bi oyun parasına.

Varmı ole beles iş.Hem 1000$ olsun hemde 110 silki paşa paşa harca.
P
POTATOHEAD ⭐ 18y
ne alakası war ya Silk ile bana 2 hafta önce SUn 77 level talısman cıktıı ve sürekli silk alan birisi değilim bunu nası acıklıcan ?
tuhaf şeyler 8O

düşmez diye bişe yok. ama ilin yabancısı haftada 1 sun düşürürken , belki sen sro hayatında ilk defa 9d sun düşürdün
P
POTATOHEAD ⭐ 18y

Evet evet aynen öylee.. O zaman madem biliyorsun cek silkleri düşür sunları. Tüyo falan diyorsun da kelin ilacı olsa başına sürer ama. =)

hiç denemedigin için bilmiosun ama işin gerçegi burda. bunu yabancı arkadaşlarımdan ögrendim. 90 lvl acılmadan önce hepside 8d full sun set idi. bunun pekte şans oldugunu sölemiolar. gör bak en kısa zamanda 9d sun setide dizerler
P
Presence ⭐ 19y
walla bu şans işi diil herculeste olanlar bilirler prestij e sun düştü 90 açılır açılmaz hadi bunu şanstan geçti bu adam hemen +7 yaptı sonra bi baktık +9 oldu 2 hafta sonra budamı şans bide bu adam 8 degreedede ilk +9 u yapan bi isim

en azından bazılarına şans olarak düşüo
U
UNR3AL ⭐ 19y
isimlerde var bişi bence 😊
_
_Dejavu ⭐ 19y
bu konu çok derin nereye cekersen oraya uzar kurcalamayın bu kadar bence 😁 zenginin malı zühürtün çenesi gibi oluyor ..!!!
P
POTATOHEAD ⭐ 18y
walla bu şans işi diil herculeste olanlar bilirler prestij e sun düştü 90 açılır açılmaz hadi bunu şanstan geçti bu adam hemen +7 yaptı sonra bi baktık +9 oldu 2 hafta sonra budamı şans bide bu adam 8 degreedede ilk +9 u yapan bi isim

çünkü onlar inanmak istemiolar. bunu şans olarak kendine inandırmaya calısıolar.
D
drotalion ⭐ 19y
bu konu çok derin nereye cekersen oraya uzar kurcalamayın bu kadar bence 😁 zenginin malı zühürtün çenesi gibi oluyor ..!!!

+1907. Ben lvl 24 te sos düşürürken AEGE de bir arkadaş 80 e kadar +4 bile droplayamıyor, 80 de ilk kestiği yaratıktan 64+4 sosun blade düşüyor... 1 Hafta sonrada 9D armor sosun kafalık düşüyor. Bencede bırakın bu işleri.
P
POTATOHEAD ⭐ 18y

harbi öyle, ne kadar çok silk o kadar çok sun . joymaxın politikası bu
P
POTATOHEAD ⭐ 18y
nese konuyu kapayalım fazla tüyo verdik xD
N
NERWAGUS ⭐ 19y

prestige o silahı satın aldı düşürmedi.2.5milyar golda almıstı galiba.+9 yapmak içinde 5k silk yükledi.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: