Icerige atla
Extraloob

9D SOSUN +11 SWORD

· 15 Yanıt · 1.6K görüntüleme
15 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
😜

bunun çitin armoru shield +8i aresten beramusa koşarken kırılmış be gülüm 😈 😁

Ps : koş jesus koş mevzu tam bizlik 😄
D
drotalion ⭐ 19y
kılıca mavi basın str versin biraz. Zavallı kadın güçten düşmüş 😄
S
kılıca mavi basın str versin biraz. Zavallı kadın güçten düşmüş :D

😁 😁 😁
P
Pr3uS ⭐ 18y
kardes bu sarı parlıo +7 bu:D
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
:P

Ps : koş jesus koş mevzu tam bizlik :D

😁

Hacim hic sorma basima neler geldi... 😲

Gecen gun yine bende Beramus`tan Ares`e deli gibi kosuyorum,bir baktim etrafimi kapladilar,kilicimi aninda +18`e kirdim,shield`a da citin kirdirdim... Alayina nasil daliyorum bama gume,etrafimi cevirdiler,bir yandan vuruyorum,bir yandan health tup patlatiyorum... Neyse biraz rahatladim kacmaya basladim,12 lvl topuk actim yolda hup hup tupleri patlatiyorum,aninda beramustayim.. Beramus`a gelince ne oldugunu farkettim bilemezsin! Armorumda serefsizler citin kirmislar,yenisini almak zorunda kaldim... Ne guzel phalanx +51 lik armorun citini kirildi,cok uzuldum yahu.. 🙄
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
😱 😉 Yaw bu sun galiba +7 hemde blue yok unutmuşsunuz yaw... 👴 😁 😁 😁 😁 😈 😈 😈 😜 😜
I
ironEyE ⭐ 18y
bunun tek ucu parlıyor yaw 😁
B
BangBros ⭐ 18y
Crit kaç acaba 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
:P

Ps : koş jesus koş mevzu tam bizlik :D

😁

Hacim hic sorma basima neler geldi... 😲

Gecen gun yine bende Beramus`tan Ares`e deli gibi kosuyorum,bir baktim etrafimi kapladilar,kilicimi aninda +18`e kirdim,shield`a da citin kirdirdim... Alayina nasil daliyorum bama gume,etrafimi cevirdiler,bir yandan vuruyorum,bir yandan health tup patlatiyorum... Neyse biraz rahatladim kacmaya basladim,12 lvl topuk actim yolda hup hup tupleri patlatiyorum,aninda beramustayim.. Beramus`a gelince ne oldugunu farkettim bilemezsin! Armorumda serefsizler citin kirmislar,yenisini almak zorunda kaldim... Ne guzel phalanx +51 lik armorun citini kirildi,cok uzuldum yahu.. 🙄

awww topici kaçırmışım hacım hatırlamıyormusun arkanda koşuyordum sana mana basıyorum kolpx takılmış bende hemen çitin armor +8 giydim lap lapp helat tüpleri koluma basıyordum beramusa gelince farkettim seni arkadan gelen boss halen seni takipteydi palanx shield +7 patlattım bir tane banamısın demedi koşmaya devam ettim arese geldim çitinler kırılmış palanx yerlerde healt tüpler bitmiş bir haldeydim 😈 😁 😄 😆 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Vay beee,o sen miydin yahu... Sirt sirta dovusuyorduk demek ki,bir ara kafama +6 kolpx geldi,yigildim yere citin armor +1 e dusmustu... Neyse saglik olsun hacim,yine de boss un kafasinda +15 citin phalanx armor kirip hayatimi kurtardigin ani unutmuyorum... 😜 😁 🍺 😘
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Vay beee,o sen miydin yahu... Sirt sirta dovusuyorduk demek ki,bir ara kafama +6 kolpx geldi,yigildim yere citin armor +1 e dusmustu... Neyse saglik olsun hacim,yine de boss un kafasinda +15 citin phalanx armor kirip hayatimi kurtardigin ani unutmuyorum... 😜 😁 🍺 😘

yarılıyorum şu muhabbete varya bir abidin dino ile yaşar kemal yaparmış böyle muhabbeti iett otobüsünde bir de jesus ile extra 😈 😁 😄 😆 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ihihihihi efsane hacim bu muhabbet yuz yil surer,veliahtlarimizi aramali aslinda bizden sonra devam ettirecek... 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ihihihihi efsane hacim bu muhabbet yuz yil surer,veliahtlarimizi aramali aslinda bizden sonra devam ettirecek... 😁

harbiden iyi değinmişsin hacım o konuya biz emekliye ayrılınca veliahtımız kim olacak acep 🙄 😁
4
Başlığı Küçültelim 😈

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: