Icerige atla
Extraloob

9.923.384 SP'li Karakterin Yok Oluşu

· 19 Yanıt · 1.7K görüntüleme
19 Yanıt
R
Ramplode ⭐ 16y
😱
S
SultibaC ⭐ 18y
Ona buna acımamda o spye acırım item nasılsa öle böle yaparsın gine set ama sp ölemi :!!&%&!

ps:Bunu yapan insanmı acaba çok merak ediyorum.
D
DeadSpirit ⭐ 19y
bu videoyu önceden izlemiştim çok üzücü bi olay şahsen benim öyle bi charım olucak ve adamda olduğu gibi çalıncak kafayı yerim biz türkler nedense oyunlara fazla önem veriyoruz adamlar bizim kadar çok takmıyo scared1

ps: benim öyle bi charım çalınsa itemleri başka bi chara atar o itemleri satar öyle bırakırım oyunu 😁
D
DeadSpirit ⭐ 19y
Ona buna acımamda o spye acırım item nasılsa öle böle yaparsın gine set ama sp ölemi :!!&%&!

ps:Bunu yapan insanmı acaba çok merak ediyorum.

adam videonun başında charımı şu emailli biri çaldı dio. bi şekilde chara tekrar girebilmiş ama charın şifreyi değiştirememiş ondan charı mahvetmiş.
Violent Arise
Geri zekalı.
Advance
Advance ⭐ 18y
Geri zekalı.

Olayı bilmeden videoyu tam izlemeden yorum yapmışsın, adamın charı e-mail korumasızken çalıyorlar ve e-mail koruması koyuyorlar geri alamayacağını anladığı için böyle bir şey yapıyor
K
Kitty ⭐ 16y
Oh canıma değsin oooh böylelerine hep müstehak zamanında ben de yüksek lvl charim olmadan sp farm yapmaya çalışırken böyleleri hiç almazdı beni partiye illa 10 lvl'dan düşük olacaktın 😠 az mı sinir olurdm yaaa!ama neyse ki karşıma yücel <3 çıktı ve bana kendi bilgisayarında 600 k sp kastı ;D
Advance
Advance ⭐ 18y
Oh canıma değsin oooh böylelerine hep müstehak zamanında ben de yüksek lvl charim olmadan sp farm yapmaya çalışırken böyleleri hiç almazdı beni partiye illa 10 lvl'dan düşük olacaktın 😠 az mı sinir olurdm yaaa!ama neyse ki karşıma yücel <3 çıktı ve bana kendi bilgisayarında 600 k sp kastı ;D

Konuyla ne alakası var acaba 😜 😁
K
Kitty ⭐ 16y

Konuyla ne alakası var acaba 😜 😁

diyorum ki müstehak yani lâyığını bulmuş :r
Violent Arise
Geri zekalı.

Olayı bilmeden videoyu tam izlemeden yorum yapmışsın, adamın charı e-mail korumasızken çalıyorlar ve e-mail koruması koyuyorlar geri alamayacağını anladığı için böyle bir şey yapıyor

Ona diyorumya böyle bir karakteri nasıl kaptırdı. sin:
B
BaSoryong ⭐ 18y
yazık olmuş sin:
R
Rochas ⭐ 16y
funda saçmalama ya 😜 adam kendi charına kasmış kasmış kasmış sonra harcamış oyunu bırakmış müstehak ile ne alakası var makara:
A
AAnGeLL ⭐ 18y

yazdığı mesaja bakar mısınız 😗

Yazık olmuş bu arada adama o kadar emek boşa gitmiş.
Y
Yabuzaa ⭐ 16y

lol,kitty haklı beyler.Dağılın.
D
DaddyCool ⭐ 17y
bana fake diyene ben fak yu diyorum 😁
B
BurnHouR ⭐ 15y
anlamadıgım fake videosunda sp leri gözükmüyo exp bar ın oldugu yerde :S ama skill tablosunda gözüküyo açıklar mısınız
I
ironlance ⭐ 17y
anlamadıgım fake videosunda sp leri gözükmüyo exp bar ın oldugu yerde :S ama skill tablosunda gözüküyo açıklar mısınız

bende onu farkettim,ilk videoda kırmızı panel içinde bi video daha vermiş,fake olmadığını gör diyor ama jangan çıkışı önünde gösterirken sp ler gözükmüyor...
L
Lrd ⭐ 17y
izlemiştim ben bunu 3 ay yoğun bakımdan çıkamadım 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: