en son ki dare devilde kaç k vurdu göremedim ama kendine orbit basmıyo görünüşe göre healing cycle basıo. cycle kendini nasıl kurtarır ki? görüntü ayarlarını düşürmüşde ondan orbit in animasyon görünmüyo olablr mi? + bow firewall kullanmıyo yatmasındaki en büyük sebep budur. her 2 tarafda tüm skilleri kullanmamş warrior bless basmıyor bow wall açmıyor.
99 Lvl Warrior Vs 100 Lvl Bowman (KALITE)
· 31 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Bowcu çarını kullanmayı bilmiyor + nerde boowcunun Fire Wall'ı 😱
Benimde 100 LvL bow çarım varama hiç bu adam kadar kötü kullanmıyor.Helede kendimden 1 lvl düşük warriorlara yenilmiyorum 👴
Benimde 100 LvL bow çarım varama hiç bu adam kadar kötü kullanmıyor.Helede kendimden 1 lvl düşük warriorlara yenilmiyorum 👴
D
desTibaa `
⭐ 17y
ben farmımı yaptım suan 89 FF 297 k spsi var son Seti 90+5 silahı Bütün itemleri son Seti Herseyi ama herseyı Hazır Benım charımda böle olcak ^^
I
IronyOfFate
⭐ 17y
Fire wallı kullanmaktan kendisi nasıl indirecek pvp bitmezdi.Fire wall kullanılarak son anda ortaya alabilirdi.Ama dakka başı fire wall kullanırsa pvp pvplikden çıkardı.
videoyu beğendim güzeldi..
31+19+26 k critlerden nasıl sağ cıktın anlayamadım hp nide gostermıyorsun 😄 güzel char ıkısıde.
Pvp ye bak be Dowhang da başlıyo earth ghost ların oraya kadar gidiyolar 😄
98FF olduktan sonra 100'den peki birde farkın yok. :)
👍
31+19+26 k critlerden nasıl sağ cıktın anlayamadım hp nide gostermıyorsun 😄 güzel char ıkısıde.
sürekli vigor kullanıyor..ondan sağlam çıkıyor yanında division da olunca sorun kalmıyor..
B
BearGrylls
⭐ 19y
warriorun kaç canı war öle 26 k crit 19 k crit sonra 7 k normal wurdu ölmedi O_o
güzel pwp
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap