Icerige atla
Extraloob

90 Lvl Warrior/Cleric Ödüllü Yeni Yıl Yarışması[Oasis]

· 22 Yanıt · 2.1K görüntüleme
J
Jaysean OP ⭐ 18y
Yeni yılı en güzel ve anlamlı bir şekilde mesaj bırakmanızı istiyorum,( iyi kötü her türlü olabilir, fazla aşırı kaçmadan argoda olabilir maksat eğlence 😁 😁 )
Yarışma Çekiliş ile Sonuçlanacaktır.
Katılım süresi 2 gün

Diğer yarışmayı kazanan HaMulo yu tebrik ediyorum.

Pazar gecesi 00:00 da çekiliş sonucu kazanan belli olacak.

Yarışmayı kazanan kişi başlık altından ismini belirtip, imzamdaki facebook kartına tıklayıp faceden eklesinler....
Chardan bir görüntü.
Spoiler
- Resim Silinmiş.
22 Yanıt
M
Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sevgi, huzur ve barış dolu bir yıl dileğiyle...
J
Jaysean OP ⭐ 18y
Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sevgi, huzur ve barış dolu bir yıl dileğiyle...

👍

Çekiliş no: 1
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!

edit: bir kaç arkadaşın ısrarı üzerine
Spoiler
Etme yılbaşında noel babayı baş tacı ahirette götüne girer o süslediğin çam ağacı ...
N
NewJersey ⭐ 15y
İdeal denen şey bir yıldıza benzer , ona hiçbir zaman ulaşamayız. Ama tıpkı denizcilere olduğu gibi bize de yolumuzu gösteren odur.Yeni yılda tüm ideallerinize kavuşmanız dileğiyle mutlu yıllar ...
O
Onitsuka ⭐ 17y
Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!
T
Ben bu yeni yılın devr-i devranını,izzeti nefsini s.k.y.m Yansın bu çam ağaçları su veren itfaiyenin hortumunu s.k.y.m Ben deli miyim liseli gibi bir hediye için dillere düşeyim verirse verir vermezse Jaysean'ı da seveyim makara:
-Neyzen TillDoomsDAY 😈
J
Jaysean OP ⭐ 18y
diger yarisma anket ile sonuclandi, bunu çekilişmi yapsam acaba?

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
W
bende klasik güzel bir söz söylim
2012 yılı mutluluk ve sağlık getirsin , getirmezse de koy g.tüne gitsin ...
lemonade
lemonade ⭐ 17y
görünürde bahanem;
en zayıf olduğum nokta edebiyat :!!&%&!
asıl bahanem;
anket yoksa ben yokum 😜 asdgfsghfgasdf
ps:herkese başarılar 🍺
J
Jaysean OP ⭐ 18y
görünürde bahanem;
asıl bahanem;

çekiliş yapmayı düşünüyorum şuan tam karar almadım, çekiliş yöntemine geçersem katılım süresini 1 gün daha uzatacağım.
J
Jaysean OP ⭐ 18y
Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!

edit: bir kaç arkadaşın ısrarı üzerine
Spoiler
Etme yılbaşında noel babayı baş tacı ahirette ****** girer o süslediğin çam ağacı ...

Çekiliş No: 2
J
Jaysean OP ⭐ 18y
İdeal denen şey bir yıldıza benzer , ona hiçbir zaman ulaşamayız. Ama tıpkı denizcilere olduğu gibi bize de yolumuzu gösteren odur.Yeni yılda tüm ideallerinize kavuşmanız dileğiyle mutlu yıllar ...

Çekiliş No: 3
J
Jaysean OP ⭐ 18y
Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

Çekiliş no :4
J
Jaysean OP ⭐ 18y
Ben bu yeni yılın devr-i devranını,izzeti nefsini s.k.y.m Yansın bu çam ağaçları su veren itfaiyenin hortumunu s.k.y.m Ben deli miyim liseli gibi bir hediye için dillere düşeyim verirse verir vermezse Jaysean'ı da seveyim makara:
-Neyzen TillDoomsDAY 😈

Çekiliş no: 5
J
Jaysean OP ⭐ 18y
bende klasik güzel bir söz söylim
2012 yılı mutluluk ve sağlık getirsin , getirmezse de koy g.tüne gitsin ...

Çekiliş no: 6
J
Jaysean OP ⭐ 18y
görünürde bahanem;
asıl bahanem;

Yarışma dışı. fear1

Spoiler
[zaten bir ödül kazandın, başkalarına şans verelim] ❤️
A