Kim ne saçmalıyor alıntı diye?
Bunlar gelecek olan skill ler elbette her yerde olacak ben resimleri aldım başka bir yerden ve bu da gayet normal bir şey. Çok biliyorsanız kendiniz hazırlayın. Bunun için 15 dk uğraştım ve bakmak gibi kolay bir şey değil. Fazla konuşmayın lütfen.
90 Lv ile Gelecek Olan Skill lerin Resimleri ve Açıklamaları
· 97 Yanıt · 9.4K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 5
Yanıtlar
H
hacker_emn
⭐ 19y
bilgiyi bi yerde aktarmakta emek sayılır .. asıl konuşmamız gereken bu .. hazrlayan arkadasa bişi sorucam bladede defansdan atack a geçen olayı biraz aydınlatrmısın ? orayı pek anlıyamadımda cvp verirsen makbule geçer ..
bilgiyi bi yerde aktarmakta emek sayılır .. asıl konuşmamız gereken bu .. hazrlayan arkadasa bişi sorucam bladede defansdan atack a geçen olayı biraz aydınlatrmısın ? orayı pek anlıyamadımda cvp verirsen makbule geçer ..İlk önce güzel yorumun için teşekkürler. Boşverelim, konuşup konuşup susarlar. 😉
Blade konusunda ise; gelecek olan skill ile defans azalacak ve damage artacak. 😉 Umarım anladın. 😄
H
hacker_emn
⭐ 19y
bu skill 90 ilemi gelicek ayriyeten skilin yanında 20 lvl gibi bişey yazıo 3 tane ayrı ayrı skillin gelişme versiyonlarımı o ?
➡️ Ellerine Saglık Bowun %40 Atan Skill Baya Etkileyiciymiş
➡️ Ellerine Saglık Bowun %40 Atan Skill Baya EtkileyiciymişEvet aynen öyle crit %40 şahane bir şey.. 😜
H
hacker_emn
⭐ 19y
en son olarak bicheonda defansdan attcka geçen skill şuan kullandıgımıs sheild serisi gibi 15 saniyemi yoksa dahamı uzun? bu arada paylaşımın için teşekkürler..her işin ayrı bi emegi vardr ben bilmiodum senin sayende ögrendim bunca şeyi buda bi emektir..
en son olarak bicheonda defansdan attcka geçen skill şuan kullandıgımıs sheild serisi gibi 15 saniyemi yoksa dahamı uzun? bu arada paylaşımın için teşekkürler..her işin ayrı bi emegi vardr ben bilmiodum senin sayende ögrendim bunca şeyi buda bi emektir..Süresini ben de bilmiyorum maalesef. Ama 15 sn gibi kısa bir süre olacağını da hiç sanmıyorum. 🙄
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Yasadık be blade kasıp kavurcak ortalığı 😎 😎
Demekki bende ?!!!!!!! ?!!!!!!...
Yasadık be blade kasıp kavurcak ortalığı 😎 😎Aynen hacım bladerlar yaşadı. 😎 Herkes damage'i bahane ediyordu bakalım şimdi ne diyecekler.. 😄
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Yasadık be blade kasıp kavurcak ortalığı 😎 😎Aynen hacım bladerlar yaşadı. 😎 Herkes damage'i bahane ediyordu bakalım şimdi ne diyecekler.. :D
Sabır hacım sabırrrrr
şimdi tek sun dusurmek kaldı oda benim profesyonellik alanıma giriyo 😆 😎 😎
Yasadık be blade kasıp kavurcak ortalığı 😎 😎Aynen hacım bladerlar yaşadı. 😎 Herkes damage'i bahane ediyordu bakalım şimdi ne diyecekler.. :D
Sabır hacım sabırrrrr
şimdi tek sun dusurmek kaldı oda benim profesyonellik alanıma giriyo 😆 😎 8)
ihihihihhihi, neremle güleceğimi şaşırdım 😆 😆 😁 😈 😈 Sen mi soX düşürme ustasısın? xD
unutmayın bladerin açtığı skillerin aynısını swordman da açıyo 😄
Teşekkür ettim Can. Rsimleri yoktu,ama gelecek skillerden haberdar idim. Özellikle Bird Thunderbolt'un rengini merak ediyorum 😊
O
Old School
⭐ 19y
Pek yeni skill gelmiycekmiş ama bowun %40 critli skiline hayran kaldım
Teşekkür ettim Can. Rsimleri yoktu,ama gelecek skillerden haberdar idim. Özellikle Bird Thunderbolt'un rengini merak ediyorum :)
Ne demek, rica ederim.
Full Int Bicheon charlarda o skill i elbette kullanacak ama onları hiçbir katkı sağlamaz bana göre. Çünkü defansları bir blader'a göre kötü ve canları az. Defans azaldığı için çok rahat yatarlar. 😉
glavide sadece 1 skilmi var 10 lvl de sadece 1 skil olmas ama ya 😄
O
Old School
⭐ 19y
glavide sadece 1 skilmi var 10 lvl de sadece 1 skil olmas ama ya :D
Napalım artık şimdi bunlarla idare etcez
Bi soru daha ; Force ye yeni bi Vital skilli geliyormu?
Bi soru daha ; Force ye yeni bi Vital skilli geliyormu?
Mertcim daha ne gelsin?
att. rating, parry ratio , phy defans , magical defans düşürdük .
Bunlar yetmez; Stun,dull,fear falan mı eklesek 😁
itirazım olmaz 😁
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Aynen hacım bladerlar yaşadı. 😎 Herkes damage'i bahane ediyordu bakalım şimdi ne diyecekler.. :D
Sabır hacım sabırrrrr
şimdi tek sun dusurmek kaldı oda benim profesyonellik alanıma giriyo 😆 😎 8)
ihihihihhihi, neremle güleceğimi şaşırdım 😆 😆 😁 😈 😈 Sen mi soX düşürme ustasısın? xD
Teşekkür ettim Can. Rsimleri yoktu,ama gelecek skillerden haberdar idim. Özellikle Bird Thunderbolt'un rengini merak ediyorum :)
yapma adem şimdi dusurdugum ve sahip oldugum soxları yazmaya başlasam forum çöker 😊
rev6 dan beni takip edebilirsin 9 dg de yanıp sonecek dikkat et 😜 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap