Icerige atla
Extraloob

90 Lv CH BOW GOLD VIP + FULL SUN SET

· 19 Yanıt · 6.6K görüntüleme
Nertaeux
Nertaeux OP ⭐ 8y

. 90 Lv FF CH Bow

. GOLD VIP ( 2 ay )
. 2 Gün PRE+
. Job Lv 77
. Fellow Lv82 (Pack mevcut.)
. 9D +10 Bow ( Account Bound)
. 9D Sun Pro Set +5
. 9D Sun Acc Set +5
. 2x Academy Honor Buff

FİYATI 700TLDİR

SORULARINIZI MESAJ YOLUYLA SORABİLİRSİNİZ

19 Yanıt
ChaiChen
ChaiChen ⭐ 8y
Çharinin fiyatinj belirleyemiyonmu ****************
Nertaeux
Nertaeux OP ⭐ 8y
100 tl vereyim hocam

Dalga mı geçiyorsun abisi sen? Boş beleş yorum yapma.
ChaiChen
ChaiChen ⭐ 8y
Kardeşim çhari ne edecegini sen de bilmiyorsun fiyat istiyor sun asil senmi dalga geçiyorsun bremin
Nertaeux
Nertaeux OP ⭐ 8y
Kardeşim çhari ne edecegini sen de bilmiyorsun fiyat istiyor sun asil senmi dalga geçiyorsun bremin

ŞAKAMISIN ABİSİ SEN HALA DALGA GEÇTİĞİNİ SANIYOR LAN HAYATINDA SEN GOLD VIP CHAR MI YAPABİLDİN HAYATINDA 100TL YI BIR ARADA GÖRDÜN MÜ? UTANMADAN BİRDE 100 TL YAZMIŞ BİLMİYORSAN OYUNU ATLAMA. NE KADAR EDECEĞİNİ BİLMİYORSUN YAZMIŞ BİRDE IQSU DÜŞÜK.
L
iyi fiyat
L
serverdaki tek bow güncel
Nertaeux
Nertaeux OP ⭐ 8y
#Güncel
Nertaeux
Nertaeux OP ⭐ 8y
#Güncel
Nertaeux
Nertaeux OP ⭐ 8y
#Güncel
Nertaeux
Nertaeux OP ⭐ 8y
#Güncel
Maynard
Maynard ⭐ 14y
@Nertaeux hocam bence üslubunuz çok yanlış sonuçta alıcı olarak bi teklif vermiş ortalığı kızıştırmadan reddebilirsin.
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
Nertaeux
Nertaeux OP ⭐ 8y
@Nertaeux hocam bence üslubunuz çok yanlış sonuçta alıcı olarak bi teklif vermiş ortalığı kızıştırmadan reddebilirsin.

Doğru söylüyorsunuz ama bunun gibiler oyun içindede var malesef. Kasıtlı olarak yapıyorlar.

#Güncel
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y

aslında yorum yazmak istemezdim ama burası bir platform ve yorum yazmak için var.

1- Hayatında sun charı olmuş mu ki 100 tl fiyat veriyor dalga geçer gibi ya da küfür eder gibi...
2- Empati yapmayı deneyip yani bu charın benim olsa satmaya kalsam biri 100 tl derse ona öyle bir söverim mi der yoksa aferim mi ?
Bu char kendisinin olsa adam gibi normalde 600 lira eder ama pazarlık, piyasa durumu, oyunda olan gelişmeler vs 500 lira iyidir bence böyle bir fiyat gelirse satarım o halde bende 500 lira vereyim yazması çok mu zor. 100 lira nedir 100 liraya pre bile alamaz kalmış salak salak yorum yazıyor şuan ben konuyu görünce sinirlendim.
3-Konuyu açan arkadaşın da dediği gibi böyle tipler her server da var ve KASITLI olarak yapıyorlar ölücü ...........

Son olarak, sakın ama sakın charını değersiz fiyata satma 3 kağıtcı ölücü şerefsiz çok, en kötü oyundan zevkini al npc satarsın ama böylelerine prim verme derim.

Hayırlı satışlar dilerim.
Nertaeux
Nertaeux OP ⭐ 8y
aslında yorum yazmak istemezdim ama burası bir platform ve yorum yazmak için var.

1- Hayatında sun charı olmuş mu ki 100 tl fiyat veriyor dalga geçer gibi ya da küfür eder gibi...
2- Empati yapmayı deneyip yani bu charın benim olsa satmaya kalsam biri 100 tl derse ona öyle bir söverim mi der yoksa aferim mi ?
Bu char kendisinin olsa adam gibi normalde 600 lira eder ama pazarlık, piyasa durumu, oyunda olan gelişmeler vs 500 lira iyidir bence böyle bir fiyat gelirse satarım o halde bende 500 lira vereyim yazması çok mu zor. 100 lira nedir 100 liraya pre bile alamaz kalmış salak salak yorum yazıyor şuan ben konuyu görünce sinirlendim.
3-Konuyu açan arkadaşın da dediği gibi böyle tipler her server da var ve KASITLI olarak yapıyorlar ölücü ...........

Son olarak, sakın ama sakın charını değersiz fiyata satma 3 kağıtcı ölücü şerefsiz çok, en kötü oyundan zevkini al npc satarsın ama böylelerine prim verme derim.

Güzel yorumun için çok teşekkür ederim kardeşim çok sağ ol.
VCDVRT
VCDVRT ⭐ 9y

Kesinlikle katılıyorum, bazı insanlar insanı çileden çıkarmak için yapıyor her insanında bir siniri var o kadar maddi manevi emek verip yapıyorsun gelmiş 100 TL diyor. @Nertaeux sakın fiyat indirimi bile yapma zevkini al tok satıcı ol dostum:beer:
Nertaeux
Nertaeux OP ⭐ 8y
Kesinlikle katılıyorum, bazı insanlar insanı çileden çıkarmak için yapıyor her insanında bir siniri var o kadar maddi manevi emek verip yapıyorsun gelmiş 100 TL diyor. @Nertaeux sakın fiyat indirimi bile yapma zevkini al tok satıcı ol dostum:beer:

Yorumun için teşekkür ederim kardeşim.
Nertaeux
Nertaeux OP ⭐ 8y
#Güncel
Nertaeux
Nertaeux OP ⭐ 8y
#Güncel

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: