Selamlar...
Karakterimden birkaç SS'yi sizlerle paylaşmak istedim. Yorumlarınızı alabilirim. Teşekkürler.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
90 Level Full Farmed Warrior / Cleric - Neptune
· 20 Yanıt · 5.9K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Öldüm, bittim. Bu ne kadar güzel bir chardır böyle.(^_^)
Keşke item resimlerini de koysaydın merak ettim şimdi 🙄
Öldüm, bittim. Bu ne kadar güzel bir chardır böyle.(^_^)
İtemler üzerinde biraz daha çalışacağım. Tamamlayınca koyarım. 😊
selam charın gercekten guzel ben KatiLFasuLye 😊
selam charın gercekten guzel ben KatiLFasuLye :)
Teşekkürler.
aga yaw manyak gibi sp kasmışın nası kastın az taktik ver yaw bende worrior( 1h 2h) + crossbow açcam ama tırsıom sp yetmez die sen onglarda mı farmını bitirdinde böyle kastın yoksa 9 gap mı gittin ??
Tebrikler valla süper char olmuş.
Tebrikler Ama İnt Str Bufflarıda Açsaydın 😊 Pvp de Yada Thief - Hunter yada 😄 Uniquede Arklarına Yardım Ederdin :))
aga yaw manyak gibi sp kasmışın nası kastın az taktik ver yaw bende worrior( 1h 2h) + crossbow açcam ama tırsıom sp yetmez die sen onglarda mı farmını bitirdinde böyle kastın yoksa 9 gap mı gittin ??
Ong Power Farm ile yaklaşık 1 m SP yaptım. Ong Power Farm yapma imkanın varsa bolca SP kas , Daha sonra rahat edersin.
Diğer arkadaşlara da teşekkürler.
Yuhh 😱 Hepsi Max + 341k Sp Fazladan Yuh 😱 😱
Ong Power Farm ile yaklaşık 1 m SP yaptım. Ong Power Farm yapma imkanın varsa bolca SP kas , Daha sonra rahat edersin.
Diğer arkadaşlara da teşekkürler.
kardeş az daha anlatabilinmi mesela nası yapam farmı lvl 10 a kadar skilleri açamda sonra 9 gap mı gidem az daha acanmı lvl 80+ wizard la kasacam büyük ihtimal zaten
çarın gerçekten çok güzelmiş 1m spye iyi dayanmışsın 😁 bende neptune serverındayım 😄
Dehşet bi char skiller harika tebrikler
woww süper char itemlerinde full +5 ama galiba bluelar fazla iyi değil?
Daha FF farm değilsin,warriorun en azından 1 hand skillerini açman gerek.Zaten o sp ile hem 1 hand hem dual'ı rahat açarsında 😜
Hiçpvpde yaptınmı??Holy Recory gerçekten normal pot gibi bir his veriyormu?
Hiçpvpde yaptınmı??Holy Recory gerçekten normal pot gibi bir his veriyormu?
süper carın 😄
kesin fazladan sp kasarken gelenlerdi 😄 nede olsa farm da sp yi hesaplayıp yapmıstır
G
GteGrenSemsiye
⭐ 19y
çarın çok güzel ama 1h warrior vuruş skillerini de açmanı tavsiye ediyorum pvp için çok daha iyiler
Muhtesem bir char
süğper bi char dostum bu çar bi bende olcak
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WTS 90 lvl Warrior cleric FF Sdevil + 90 lvl ff cleric warlock 126 Lv Warrior Cleric (FULL STR) / 125 Lv Warlock Cleric (Hybird 3-3) 200 TL CELEUS 121 LEVEL WARRİOR CLERİC 119 LEVEL JOB HUNTER 100 LVL WARRIOR CLERIC FULL SUN SET // 94 WARRIOR PT CHARI 99 lW WARRIOR CLERIC FULL SUN SET VE ACC 2H +12 SUN