Icerige atla
Extraloob

90 Level Full Farmed Warrior / Cleric - Neptune

· 20 Yanıt · 5.9K görüntüleme
K
Kira OP ⭐ 18y
Selamlar...
Karakterimden birkaç SS'yi sizlerle paylaşmak istedim. Yorumlarınızı alabilirim. Teşekkürler.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
20 Yanıt
A
Aleral ⭐ 18y
Öldüm, bittim. Bu ne kadar güzel bir chardır böyle.(^_^)

Keşke item resimlerini de koysaydın merak ettim şimdi 🙄
K
Kira OP ⭐ 18y
Öldüm, bittim. Bu ne kadar güzel bir chardır böyle.(^_^)

Keşke item resimlerini de koysaydın merak ettim şimdi 🙄

İtemler üzerinde biraz daha çalışacağım. Tamamlayınca koyarım. 😊
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
selam charın gercekten guzel ben KatiLFasuLye 😊
K
Kira OP ⭐ 18y
selam charın gercekten guzel ben KatiLFasuLye :)

Teşekkürler.
H
Hitman 4 ⭐ 19y
aga yaw manyak gibi sp kasmışın nası kastın az taktik ver yaw bende worrior( 1h 2h) + crossbow açcam ama tırsıom sp yetmez die sen onglarda mı farmını bitirdinde böyle kastın yoksa 9 gap mı gittin ??
D
DaWixed ⭐ 19y
Tebrikler valla süper char olmuş.
J
Judas ⭐ 19y
Tebrikler Ama İnt Str Bufflarıda Açsaydın 😊 Pvp de Yada Thief - Hunter yada 😄 Uniquede Arklarına Yardım Ederdin :))
K
Kira OP ⭐ 18y
aga yaw manyak gibi sp kasmışın nası kastın az taktik ver yaw bende worrior( 1h 2h) + crossbow açcam ama tırsıom sp yetmez die sen onglarda mı farmını bitirdinde böyle kastın yoksa 9 gap mı gittin ??

Ong Power Farm ile yaklaşık 1 m SP yaptım. Ong Power Farm yapma imkanın varsa bolca SP kas , Daha sonra rahat edersin.

Diğer arkadaşlara da teşekkürler.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Yuhh 😱 Hepsi Max + 341k Sp Fazladan Yuh 😱 😱
H
Hitman 4 ⭐ 19y

Ong Power Farm ile yaklaşık 1 m SP yaptım. Ong Power Farm yapma imkanın varsa bolca SP kas , Daha sonra rahat edersin.

Diğer arkadaşlara da teşekkürler.

kardeş az daha anlatabilinmi mesela nası yapam farmı lvl 10 a kadar skilleri açamda sonra 9 gap mı gidem az daha acanmı lvl 80+ wizard la kasacam büyük ihtimal zaten
_
_Yegg_ ⭐ 18y
çarın gerçekten çok güzelmiş 1m spye iyi dayanmışsın 😁 bende neptune serverındayım 😄
X
xEMREx ⭐ 18y
Dehşet bi char skiller harika tebrikler
E
Erroneous ⭐ 18y
woww süper char itemlerinde full +5 ama galiba bluelar fazla iyi değil?
T
Torquel ⭐ 19y
Daha FF farm değilsin,warriorun en azından 1 hand skillerini açman gerek.Zaten o sp ile hem 1 hand hem dual'ı rahat açarsında 😜
Hiçpvpde yaptınmı??Holy Recory gerçekten normal pot gibi bir his veriyormu?
M
mesut_xD ⭐ 18y
süper carın 😄
E
E0N ⭐ 19y
kesin fazladan sp kasarken gelenlerdi 😄 nede olsa farm da sp yi hesaplayıp yapmıstır
G
çarın çok güzel ama 1h warrior vuruş skillerini de açmanı tavsiye ediyorum pvp için çok daha iyiler
T
Truth ⭐ 18y
Muhtesem bir char
U
ulak35 ⭐ 18y
süğper bi char dostum bu çar bi bende olcak

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: