Icerige atla
Extraloob

90+ dogumlumusun bak neleri kacırdın

· 28 Yanıt · 2.5K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
P
Punsier ⭐ 19y
Televizyonda ramazanin sanirim ucuncu gunu bu haber vardi ve oturup dusundum vay be
aslinda 1970 ve 1980 kusagi cok garip bir kusak yokluk ile teknoloji arasinda SIKISMIS sokakta misket oynamanin tadini bildigi kadar evinde playstation ikiyi ucu gormus kurcalamis bir kusak bence en sansli kusak bizim kusagimizdi (1980 ler) simdiki cocuklara bakiyorsun sokaklarda cocuk kahkahalari yok top oynayan cocuklar yok sosyal iliskilerin sifira indirgendigi bir kusaga merhaba diyoruz ya birde 2000 de doganlar onlara bu anlatilanlar imkansiz gibi gelecek
insan ozluyor genede varsin internet olmasin varsin televizyonumuz haftada bir gun (sali gunleri saat 13.00) turk filmi gostersin keske o gunlere donebilsek keske o gunlerin kiymetini bilebilsek
D
dR.NooB ⭐ 19y

ben hepsini hatırlıyorum Confused Mr. Green

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil zuahahhaha topici alt üst etti Mr. Green
T
Torquel ⭐ 19y
90+ yim ama bunların HEPSİNİ BİLİOM.belkide yakın tarihle fazla ilgiliyim ondan
R
tüh be neleri kaçırmışım Sad Sad Sad
R

devil birde fenerli olcan ha onu koyarmı insan

düzelttim aga ( insanlara yanlıs bilgiler vermeyelim ) Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Pajhauhauhauhahaa!!

eskiden Pc deil atari oynardik yaw ^^

contra , mortal combat , street fighter , mario , spiderman falan headbang2ft9

contra cok guzeldi be yaw bide motocros vardı ucgen zıplamalı yerler fln extrabeer
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ayyy cidden çok duygulandım bee hepsi birbirinden güzel özellikle - Commodore 64 ve Amiga'nın futbolcu ismi olduğunu düşünenler var hele o siyah önlük Confused
O
OSKIJEN ⭐ 19y
ahhhhh ahhh neydi o günler.
TRT de pazar 90 diye program vardı.Her pazar günü kahvaltıda ailece onu izlerdik.Erkan YOLAÇ'ın EVET-HAYIR şovu yayınlanırdı.Ne güzeldi ogünler.
1988 yılında eve ilk telefon bağlattığımızı hatırlıyorumda,ozaman bizim sokakta bi bizde vardı.İşin komik tarafı evde telefonumuz var ama ahizeyi kaldırdığımda arayabilecek bir numara yoktu.Kimi arasam kimle konuşsam diye düşünüp durdum.
He birde siyah önlükleri hatırlıyorum.tam 1990-1991 öğretim yılında kaldırılmıştı.İkinci sınıfa geçtiğimde,yeni bir önlük almak zorunda kalmıştık.He birde ilk cep telefonumu hatırlıyorum 1996 yılında almıştım. Panasonic G600. cem yılmaz azmı reklamını yapmıştı.comodore hiç kullanmadım ama 386dx im pc vardı.Tam 2mb RAM'i vardı.Vaybe 46 mb ta HDD si vardı.Ne günler be
B
bobby_ ⭐ 19y

90+ yim ama bunların HEPSİNİ BİLİOM.belkide yakın tarihle fazla ilgiliyim ondan

bilmen bişey değiştirmez anı yaşamakla sonradan öğrenmek ayrı şeyler.

ha bide, ben 91 liyim ancak bi aterim vardı amca oğullarından kalma 3 tane kartuş um vardı eve getirdikten sonra bi kaç gün çalıştı sonra içini açmıştım ve mort olmuştu ateri, öğrenmek için en kastığım şeylede mario da ki gizli geçitlerdi, tv hakkında pek bişey hatırlamıyorum 90 lardan ancak şimdikinin 10 da 1 i sayıda dizi vardı onu bilirim Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: