Icerige atla
Extraloob

+9 lu boyLe eziLir

· 22 Yanıt · 2.0K görüntüleme
M
MFC OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

söze gerek yok karşıdaki adam 80 we farmı bitik itemleri full +7 we silahı +9 Ben WaR_KinG

Siz Marka oLdunuz Etiketi ßen KoyArım pacifice beklerim
22 Yanıt
L
Lagroad ⭐ 19y
vayyy kabusta bomba ama 22k hp fln Very Happy
L
Looper ⭐ 19y
itemleri ne +7 farmıda ne bitik.öyle takılıyor.kesmiş olabilirsin farmın bitik basmışsın snow u kesmişsin tbrkler
U
Uykucu ⭐ 19y
helal olsun
F
ffearless ⭐ 19y
itemları +7 farmı bitik bi spearı o halde kesiceğine inanmıyorum Very Happy en az 11-13k yersin itemları ezikdir yada farmı eksiktir Razz
T
TBR +9 spear bide intci ise bu adamı yatırman basarı
D

itemları +7 farmı bitik bi spearı o halde kesiceğine inanmıyorum Very Happy en az 11-13k yersin itemları ezikdir yada farmı eksiktir Razz

+7 Mr. Green
R
Romeo_ ⭐ 19y
Tbrk...
M
MFC OP ⭐ 19y
Giderse Zorunuza Pvp!! Bide o adam bana 11 k 12 k felan vurmuor wurdugu dmg 6k looper trowzeen gelın oyunda pvp bu arada uyelik benm deil arkimin tşk ederm ona
P
Presence ⭐ 19y
ii güzelde bu adamın buildi neki ben elinde +5 olup +9 luyu kesen çok kişi gördüm
N
Nebula ⭐ 19y
Fazla söze hacet yok itemleri iyi olsa alamazdın çünki oyunun amacı bu.Kazanan her zaman itemleri iyi olandır.Sanırım ezik itemleri var bu yerde yatanın.
O
os1 ⭐ 19y
pacifctemi oynuyorsun sana pm atmıştım guilde gelirmisn diye o musn sen
BEN _DaNg3r__
B
beyazkurt ⭐ 19y
helal
C
CaPkiNN ⭐ 19y
WaR_KinG kendi çarını saatı buu aldı helal olsun ii çarmış
F
ffearless ⭐ 19y

Giderse Zorunuza Pvp!! Bide o adam bana 11 k 12 k felan vurmuor wurdugu dmg 6k looper trowzeen gelın oyunda pvp bu arada uyelik benm deil arkimin tşk ederm ona

aynı serverda olsam yapardım merak etme Twisted Evil +9 spearla 6k vurması bana çok ilginç,garip geldi
neyse tebrik ederim
O
os1 ⭐ 19y
ALLAH sahibine bağışlasın charı yeni kral geliyor
R
RaPLeX ⭐ 19y
64Lvde +5 dagger ile 80lv full farmlı sosun+5 setli sosun+7 spearlı adamları kesiyordum =) şu anda tek atıyorum Lv74 silah 72+7 crossbow phy80.... yani abartacak bişiy yok 80lv adam kesmıs bence buyuk basarı deil spear adamda defans dısında hersey war Twisted Evil
M
Marinero ⭐ 19y
tbrklrrrrrrrrrrrr
B
BlackWhite ⭐ 19y
Tebrikler ama +9 dan yediğin damageler kaçar kaçardı!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: