- Resim Silinmiş.
söze gerek yok karşıdaki adam 80 we farmı bitik itemleri full +7 we silahı +9 Ben WaR_KinG
Siz Marka oLdunuz Etiketi ßen KoyArım pacifice beklerim
+9 lu boyLe eziLir
· 22 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
vayyy kabusta bomba ama 22k hp fln Very Happy
itemleri ne +7 farmıda ne bitik.öyle takılıyor.kesmiş olabilirsin farmın bitik basmışsın snow u kesmişsin tbrkler
helal olsun
itemları +7 farmı bitik bi spearı o halde kesiceğine inanmıyorum Very Happy en az 11-13k yersin itemları ezikdir yada farmı eksiktir Razz
T
The_DifferenT
⭐ 19y
TBR +9 spear bide intci ise bu adamı yatırman basarı
D
DemonOfHeII
⭐ 19y
itemları +7 farmı bitik bi spearı o halde kesiceğine inanmıyorum Very Happy en az 11-13k yersin itemları ezikdir yada farmı eksiktir Razz
+7 Mr. Green
Tbrk...
Giderse Zorunuza Pvp!! Bide o adam bana 11 k 12 k felan vurmuor wurdugu dmg 6k looper trowzeen gelın oyunda pvp bu arada uyelik benm deil arkimin tşk ederm ona
ii güzelde bu adamın buildi neki ben elinde +5 olup +9 luyu kesen çok kişi gördüm
Fazla söze hacet yok itemleri iyi olsa alamazdın çünki oyunun amacı bu.Kazanan her zaman itemleri iyi olandır.Sanırım ezik itemleri var bu yerde yatanın.
pacifctemi oynuyorsun sana pm atmıştım guilde gelirmisn diye o musn sen
BEN _DaNg3r__
BEN _DaNg3r__
helal
M
Misproject
⭐ 19y
WaR_KinG kendi çarını saatı buu aldı helal olsun ii çarmış
Giderse Zorunuza Pvp!! Bide o adam bana 11 k 12 k felan vurmuor wurdugu dmg 6k looper trowzeen gelın oyunda pvp bu arada uyelik benm deil arkimin tşk ederm ona
aynı serverda olsam yapardım merak etme Twisted Evil +9 spearla 6k vurması bana çok ilginç,garip geldi
neyse tebrik ederim
ALLAH sahibine bağışlasın charı yeni kral geliyor
64Lvde +5 dagger ile 80lv full farmlı sosun+5 setli sosun+7 spearlı adamları kesiyordum =) şu anda tek atıyorum Lv74 silah 72+7 crossbow phy80.... yani abartacak bişiy yok 80lv adam kesmıs bence buyuk basarı deil spear adamda defans dısında hersey war Twisted Evil
tbrklrrrrrrrrrrrr
B
BlackWhite
⭐ 19y
Tebrikler ama +9 dan yediğin damageler kaçar kaçardı!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap