Icerige atla
Extraloob

9 Dg Seal Of Honor Silahlar

· 9 Yanıt · 1.6K görüntüleme
M
merto.s OP ⭐ 19y
9 Dg Akademi Sunları Gelmicekmi Oyuna? Eğer Gelicekse Ne Zaman Gelicek Bi BilgisiOlan Varsa Açıklayabilirmi 🤘

O Kadar Honoru Ne yApCaM 😁

gelmezse ztn akademinin bi anlamı kalmaz 👍

9 Yanıt
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
hic bi fikrım yoq ama bnde merak edıorum ☕
M
merto.s OP ⭐ 19y
Gelsin Ya İhtiyacım Var xD
M
MoonLife ⭐ 19y
suan bu konuyla ilgili bi acıklama yapılmadı sanırım gelecek cünkü legend 2 de bayağı bir ilgi görmüştü hem carlar kasılıyor hemde honor gelip artistlik silahlar takılıyordu legend 2 de vardı büyük bi ihtimalle bu senede olucaktır.
B
Braunx ⭐ 19y
9 Dg Akademi Sunları Gelmicekmi Oyuna? Eğer Gelicekse Ne Zaman Gelicek Bi BilgisiOlan Varsa Açıklayabilirmi 🤘

O Kadar Honoru Ne yApCaM 😁

gelmezse ztn akademinin bi anlamı kalmaz 👍

honor kasmak sadece silah almak digil bufflari için bile honor kasan insanlar tanıyorum silah kadar bufflarida onemli + özellikten şikayetçimisin yoksa 😎
M
merto.s OP ⭐ 19y
2 Yıldır Oynuyorum 1 Kere Sos Çıktı O da Dandik Bişeydi Hatırlıyorum Honora Kaldık Hak Verin Lütfen ☕

😘
T
Suan sanmıyom ancak ilerde bunuda açacaklar kesin bi 3 4 ay sonra en erken açılır ama benim gorusum geleceği yonunde ancak kaç lvl olur bilmiyom muhtemelen 80 yada 82
Q
Quattro ⭐ 19y
Bi duyuma gore beklenen talebi karşılamamış olasından dolayı ertelemişler hata yeni char açma olayları yavaşlamış bu yuzden bekletmişler... 74 lvl 78 lvl ve 82 lvl honor sun var
M
merto.s OP ⭐ 19y
Bi duyuma gore beklenen talebi karşılamamış olasından dolayı ertelemişler hata yeni char açma olayları yavaşlamış bu yuzden bekletmişler... 74 lvl 78 lvl ve 82 lvl honor sun var

dediklerinin kaynağını gösterirsen esvinirim dostum herkestren ib duyum gelio nedense.

Akademi Tanıtımında 9dg silahlar:

- Resim Silinmiş.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: