J Jason Walker OP ⭐ 19y 18 yil once (düzenlendi) #1 9 Dg Accessory Resimler !Bunlar 9DG Uptade'iyle gelecek olan accessory 'lerin resimleridir.Yüzük :Kolye :Küpe :Saygılarımızla, Dosyalar (1) exl2014-logo1.png 9.3 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
R Romeo_ ⭐ 19y 18 yil once #2 Awrupa takılarına çok benziyor :) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 18 yil once #3 hobaaa çok tatlılar 9dg görmediğimiz birşey kalmadı herhalde 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HaTeFuL ⭐ 18y 18 yil once #4 Süpeer 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Torquel ⭐ 19y 18 yil once #5 hobaaa çok tatlılar 9dg görmediğimiz birşey kalmadı herhalde ;)Aynen ama bence butun heyecanı kactı 😞 Sole ilk goruste aşk gibi carpabilrdi bizi ama.... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SoN_eMiR ⭐ 19y 18 yil once #6 yüzük Chinese Yüzüklerini andırıyor Aynı gibi zati fakat renk farklı :?! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G ghostly ⭐ 19y 18 yil once #7 Gercekten cok guzeller takmak içn heycanla bekliorm 😁 :?! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 18 yil once #8 hmm saolasın bunları hiç görmemiştim tşk ?!!!!!!... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T The_DifferenT ⭐ 19y 18 yil once #9 Ben gormuştum onceden bunlar chinese eu lar nasıl acaba TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil