Başlıkta da belirttiğim gibi yeni laptop aldım isviçreden silkroad haricinde oynayabileceğim oyun arıyorum.
+ Darksiders I - II
+ Prototype I - II
+ Assassin's Creed bütün serisi var
Bunların dışında 😕
8GB Ram 2GB Ekran kartı ?
· 15 Yanıt · 5.1K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
humblebundle-8-oyun-10-tl-bf3-sim3-moh-t292003.html
Al BF3 multiplayer oynarsın.Medal Of Honor oynarsın , Mirror's Edge güzeldir.Bunun yanı sıra warez olarak cod , dishonored , gta , saint row the third , simcity 2013 vs vs...
Bu arada hayırlı olsun laptop , ne aldın ?
Al BF3 multiplayer oynarsın.Medal Of Honor oynarsın , Mirror's Edge güzeldir.Bunun yanı sıra warez olarak cod , dishonored , gta , saint row the third , simcity 2013 vs vs...
Temet Nosce
⭐ 17y
Ekrana kartının Marka-Modeli ni öğrenirsek ona göre öneririz. 2 gb olması bir şeyi değiştirmiyor
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
HP Envy m6 serisi
http://www.extraloob.com/forums/humblebundle-8-oyun-10-tl-bf3-sim3-moh-t292003.html
HP Envy m6 serisi
CreddyTitans
⭐ 17y
valla dedigin özelliklere ait olarak bende kullanıyorum fakat nvidia mıdır nedir o marka ekran kartı ne sro oynanıyor ne pes yazılar cok ince kayıyor kesinlkle tavsiye etmem nvidia ise
Bu mesaj Toxic rumuzlu uyeden alinti yapildi
sorunsuz oynuyorum bütün grafikleri çok iyi olan oyunları
valla dedigin özelliklere ait olarak bende kullanıyorum fakat nvidia mıdır nedir o marka ekran kartı ne sro oynanıyor ne pes yazılar cok ince kayıyor kesinlkle tavsiye etmem nvidia ise
sorunsuz oynuyorum bütün grafikleri çok iyi olan oyunları
Nvidia mı kötü? Nvidia ekran kartlarının kralıdır. GT520M Kullanıyorum laptoplardaki en düşük kartlardan birisi olmasına rağmen 4gb ram ile 8 char açıyor, bf3, mw3, gta4 prototype gibi oyunlarda hiç sorun çıkartmıyor..

Nvidia mı kötü? Nvidia ekran kartlarının kralıdır. GT520M Kullanıyorum laptoplardaki en düşük kartlardan birisi olmasına rağmen 4gb ram ile 8 char açıyor, bf3, mw3, gta4 prototype gibi oyunlarda hiç sorun çıkartmıyor..
+1 👍
NoMoreLove
⭐ 18y
4 gb ekran kartım, 12 gb ramim var, hitman absolution son ayarda kasıyor hafif. (:
4 gb ekran kartım, 12 gb ramim var, hitman absolution son ayarda kasıyor hafif. (:
üff çılgınsın ya ne gereği var ki o kadara 🙄
NoMoreLove
⭐ 18y
Bu mesaj Bellator rumuzlu uyeden alinti yapildi
Çok büyük indirim vardı kaçırmayayım dedim. 3.5'tu normalde makina, 2.5'a inmiş. Bir de asus yani, sağlam marka.
Çok büyük indirim vardı kaçırmayayım dedim. 3.5'tu normalde makina, 2.5'a inmiş. Bir de asus yani, sağlam marka.
Bu mesaj Bellator rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kıskançlığın bu kadarı 😜 😁
Kıskançlığın bu kadarı 😜 😁
Special thx to Flexi CreddyTitans
⭐ 17y
Bu mesaj Judas rumuzlu uyeden alinti yapildi
Farkettiyseniz ben oyunları sorunlu açmasından veya açmamasından bahsetmedim. bende Geforce 610M kullanıyorum fakat yazılar çok değişik bir oyuna giriyorsun genellikle hızlı oyunlar mesela pes bir uzun top atıyorsun yazılar okunmuyor.fakat oyun oynanıyor.silkroadda bende baya char acabiliyorum şikayetim açmaması değil yanlış anlamayın.
valla dedigin özelliklere ait olarak bende kullanıyorum fakat nvidia mıdır nedir o marka ekran kartı ne sro oynanıyor ne pes yazılar cok ince kayıyor kesinlkle tavsiye etmem nvidia iseNvidia mı kötü? Nvidia ekran kartlarının kralıdır. GT520M Kullanıyorum laptoplardaki en düşük kartlardan birisi olmasına rağmen 4gb ram ile 8 char açıyor, bf3, mw3, gta4 prototype gibi oyunlarda hiç sorun çıkartmıyor..
+1 👍
Farkettiyseniz ben oyunları sorunlu açmasından veya açmamasından bahsetmedim. bende Geforce 610M kullanıyorum fakat yazılar çok değişik bir oyuna giriyorsun genellikle hızlı oyunlar mesela pes bir uzun top atıyorsun yazılar okunmuyor.fakat oyun oynanıyor.silkroadda bende baya char acabiliyorum şikayetim açmaması değil yanlış anlamayın.
Bu mesaj Toxic rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sen onboard ekran kartından oynuyorsundur oyunları.
Sen onboard ekran kartından oynuyorsundur oyunları.

A
AngeLicMoon
⭐ 16y
Geforce GTX520 kullanıyorum 1 gb 192 bit hiçbir sorunum yok. 8 gb ram'im var. Peste felan kayma da olmuyor. 17,5* monitörüm var. Yarısı karanlık olmasına rağmenn 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap