Bunun İçinmi O kadar Uğraştın:)
Ps:Tebrikler
Bunu öncelikle +5 yapip adv ile +6 veya +7 yapmaya calis.64 e kasicagin charın yan buildi bard olsun 😉 Çok rahat sp kasarsin ;)
tebrikler
Bunu öncelikle +5 yapip adv ile +6 veya +7 yapmaya calis.64 e kasicagin charın yan buildi bard olsun 😉 Çok rahat sp kasarsin ;)
teşekkürler kardeşim +5 yapcam zati bide neden bard noise ve hız içinmi ? bide dual slot mu yapayım tek wiz yetermi biraz fikir verirseniz iyi olur.
teşekkürler kardeşim +5 yapcam zati bide neden bard noise ve hız içinmi ? bide dual slot mu yapayım tek wiz yetermi biraz fikir verirseniz iyi olur.
noisenin bir anlamı yok sadece hızı açısından daha seri kasar + yapabiliyorsan dual slot yap ! hesapla işte tek wizde kascağının 2 katını kasacaksın 😊
şimdiden kolay gelsin farm işi birçok kişi için sıkıcı olsada eğlenceli bence 😈
76 Sun bard 2 Adet 80 LvL FF bard Güzel bi dual slot Tambour+Dance+Hit.
Saatte 5k sp :)
9dg düşürebilmek için ne yapıyoruz arkadaşlar neler toparlayacagımızı bana soylermısınız hıcbır bılgım yok bunun hakkında ??
charların birbirini görmemesi lazım nasıl dance + hit + tambur açıyosun az bahsedermisin 😊 saatte 5 k sp gerçekten yapıyomusun ?
charların birbirini görmemesi lazım nasıl dance + hit + tambur açıyosun az bahsedermisin 😊 saatte 5 k sp gerçekten yapıyomusun ?
Bu benm hayalim 😊 Güzel bi slot derken birbirine yakın seri bi slotu kastettim. Mesela onglara doğru yürürken soldaki 3 tepe birbirine 75metreden daha yakın. Yada sağda kalan yamaçta birbirine çok yakın 4 slot var. Tabi bu slotlar dip köşelerdeki gibi güvenli değil o yüzden 40 lvl üzeri bi force charla range 5-8 yapılarak kasılan çarların korunması lazım.
72 Wiz Bard İle Hunlarda gördüğüm en iyi rakam saatte 2800-3000sp. 3000i akademi bufuyla gördüm tabiki 😄
"2100 Skill exp point ganied" 1Pt hundan. 2 80Lv Bardla (sunlu ve danceli) 5000i görmek zor olmaz diye düşünüyorum...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap