Icerige atla
Extraloob

85+7 staff mag 100 kendim yaptım:^^

· 20 Yanıt · 2.0K görüntüleme
E
EFENDYY OP ⭐ 19y
ilklerden 61 di bak reinforcede 64 sonra bastım 3 4 tane 80 oldu ama rein 22 düştü+ str 2 olmuş
neyse böle güzel demiştim ertesi gun bekledim dur bali str stone basayımda canım çogalsın dedim bi bastım str 6+100 mag 100 olmuş 80 dden mag reinforce 22 şimdi bassammı onuda ki 42 veya 61 olsunmu yoksa bu işimi görürmü sizce

- Resim Silinmiş.
20 Yanıt
_
_ANIL_ ⭐ 19y
Bence 10 Numara Staff(Kıskandım :P).Senin İçin Yeterli Ama Oynamalar Yapmak İstersen Senin Bileceğin İş^^ Güle Güle Kullan
E
EFENDYY OP ⭐ 19y
hımm rein yükselmesemde iyi mi yane rein 41 yada 61 yapmak isityom:++ aslında ama mag düşürüür diye tırsıyom:++
L
LoKoTe ⭐ 19y
hımm rein yükselmesemde iyi mi yane rein 41 yada 61 yapmak isityom:++ aslında ama mag düşürüür diye tırsıyom:++

bence deneme güsel silah 😊 hayırını görürsün inş 😊
E
EFENDYY OP ⭐ 19y
evt denemeyim rein forceyi 41 veya 61 yapalım derken mag 0 düşer bide vazla işe yaramıyo altı sanırım zaten:^^
H
HeNDiCaP ⭐ 18y
tebrikler umut(sanırım adın umuttuxD) Bnce reinforce deneme patlarsa magına etki edebilir<<<_Nagh_Mare_>>> 😄
E
EFENDYY OP ⭐ 19y
bencede denemeye gerek yok diyolar^^
S
Zaten o silah şuan +9 değerinde +9 gibi vurur.Mag %100
L
kesinlikle deneme rein basam derken üzülme.
B
BiLqiN ⭐ 18y
bas lem bas ben muhammed 😈 ınsallah yanar 😁 saka bı yana tbrkler umut bolece benı daha hızlı kasabılıceksın Farmında bı bıtse bı bıtse 😁
H
Başını yakmak istemiyorsan basma 😁
E
EFENDYY OP ⭐ 19y
cakal carlos:DD
T
T_RoCK ⭐ 18y
Bence de basma ama aklına eserse de sakın dalgınlıkla %5 ten başka bi tabletle basma 😄
Jink
Jink ⭐ 19y
Ben beceremiyorum bu işi Polgara vermiş sağolsun taktiklerini ama olmuyo item düşme konusunda şansım çok yüksek 9d sox item çok düşürdüm ama bi türlü +6 dan yukarı item çıkaramadım 😄
_
_DoomsDaY_ ⭐ 18y
harika tebrikler
F
FruitFly ⭐ 18y
Evet bende kıskandım niye bende yok 😜
M
mesut_xD ⭐ 18y
Oyhh tıkandıım an, güle güle kullan shaitan kesmeden bırakmam ^^. 🍿
S
Seppuku ⭐ 18y
Omg süper. 😄