İyi seyirler.
brehh anasını.. güzelim filmin sonunu getirdiler diyecek laf bulamıyorum star tvye. madem parasını karşılayamıyacaksın neden filmi satın alıyorsun.İskender ile abdül ölüyor , mematide intihar ediyor.Polat görevi bırakıo hadi hayırlısı bakalım ne olacak.Memati öldüğü an birdaha asla kvp izlemem.

brehh anasını.. güzelim filmin sonunu getirdiler diyecek laf bulamıyorum star tvye. madem parasını karşılayamıyacaksın neden filmi satın alıyorsun.İskender ile abdül ölüyor , mematide intihar ediyor.Polat görevi bırakıo hadi hayırlısı bakalım ne olacak.Memati öldüğü an birdaha asla kvp izlemem.
Polat işi bırakmış,memati sıkıyo kendine pek izlenecek hali yok.
Memati ölürse izlediğim son bolum olur. 🙄
Special thx to Flexi
Karamsar olmayın. sin:

Karamsar olmayın. sin:
+1905
Hâlâ sözümün arkasındayım Abdulhey ölmedi 😄 Memati intihar etmeyecek, Polat sadece blöf yapacak 😗
Karamsar olmayın. sin:
+1905
Hâlâ sözümün arkasındayım Abdulhey ölmedi 😄 Memati intihar etmeyecek, Polat sadece blöf yapacak 😗
aynen katılıyorum hepsi blöf açıklarını bulup rhat davranmalarını sağlyacak Polat ve alayını harcayacak böyle dizi biter mi yahu ekmek kapısı star tv'nin ve binlerce kişinin 🕵️

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap