80 Dayimin Çari Server: Pacific
· 20 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Dayim bitane yaff Kendi Yapti bu Çari 40 yaşinda D:
hehe Mr. Green
R
RollsRoyce
⭐ 19y
senin dayı charla ugrasıyor bizim dayımız hergün 150 kişiye bakıyor
benim dayımda karı kız peşinde dolaşıyo o yaşdan sonra hangi salakgı bulursa hade neyse Mr. Green Mr. Green
ne dayılarınız var mıs be Very Happy
O charı asıl yapan kasan Serkan adında 29 yaşında bi abimizdir...
Hee charı satmışsa dayında almışsa orasını bilemiycem ama charı yapan kesinlikle o pacific ilk açıldıgında ilk ve 2. charlarımla hep onun guildindeydim çok yakın tanırım.
Hee charı satmışsa dayında almışsa orasını bilemiycem ama charı yapan kesinlikle o pacific ilk açıldıgında ilk ve 2. charlarımla hep onun guildindeydim çok yakın tanırım.
Serkan abiyi Taniosan Faruk Dayinin seLami Var de !!!
Ozman Faruk abiyLe esaT abiyide Tanirsin ? serKan abiyle esat bızım yukaridaki cafeyi aldi faruk dayıda aşağidaki cafede
hepsini tanırım =) bob marley faruk:D sinirli esat:D uysal serkan:D Mr. Green
ama faruk abi 40 deil 35 yaşında Laughing Razz
ama faruk abi 40 deil 35 yaşında Laughing Razz
yaw su nickini değiştir özenti çocuk..Git red_myth walking kral tikijan ne bilim bunları yaz.
Susarmsn Bergkmp
Çara Artik serkan Girmiyo artik ara sira faruk dayi Açio
yaw su nickini değiştir özenti çocuk..Git red_myth walking kral tikijan ne bilim bunları yaz.
banamı dedin?
ק
קєรรเ๓เรt яαρ
⭐ 19y
benimde amcam we babam da oynuo ama daha bizimkiler eziq yawaş yawaş botada daha yeni yeni alıştık acayip şekil bi aileyix Mr. Green Mr. Green Mr. Green
MFC nin özentisi olan arkadsa lafım sen kendinle nasıl bağlantı kurdun ?
L
LoneLyWaLker
⭐ 19y
ReLaX Mr. Green
yok benim yorumumun altına yazınca bana yazdın sandım.
ok yanls anlasılma oldu öleyse pardon
sen sagopasin Ben Bergkampa dedm 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
ELITSRO 80 CAP FREE SILK 80 MEDUSA&ROC EMEK SERVER ELITSRO 80 CAP FREE SILK 80 MEDUSA&ROC EMEK SERVER Ark ONLINE 80 cap %100 emek server & only ch & cs go / server açiliş:18.01.2019 Ark ONLINE 80 cap %100 emek server & only ch & cs go / server açiliş:18.01.2019 Roc Silkroad 80 Cap Yenilikçi Muhteşem Server (EMEK SERVER)