C CarlioNe OP ⭐ 19y 18 yil once #1 Dosyalar (1) Allmobs3.jpg 350.2 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M MaRJiNaL ⭐ 19y 18 yil once #2 woow şekill hepsi walla ^^ eline sağlıkk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TitusPullo ⭐ 19y 18 yil once #3 Vallah görünüşte hepsi phy gibi. Ama gerçektende hepsi phy çıkarsa intcilere geçmiş olsun ben dahil kahvekeyfi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BøBa ⭐ 19y 18 yil once #4 hayır oyunun prensipleri gereği int mob olmadan olmas elinde asa olanlar int moblar olabilir Confused son olarak bu werilmemşmiydi Rolling Eyes TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Saian S.S ⭐ 19y 18 yil once #5 En sevdiğim yaratıklar antiloplardır..ben bir kere girdim öylesine 90 level adam elinde sosun vardı photo çekicem diyorum gezdirir misin.. Mr. Green gezdirdi resimleri çektim ama o zaman acemiydim..bişi bilmiyordum koyamadım.. Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de ! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DoNJuaN ⭐ 19y 18 yil once #6 90 olup Şeytana karsılk vermek lazım lord yarkan da ele ayağa düşecek artık desene Twisted Evil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JimCarrey ⭐ 19y 18 yil once #7 hepsi süper o şeytana ilk ben pabucu ters giydircem Twisted Evil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Saian S.S ⭐ 19y 18 yil once #8 DeathOfSaytan'a Pabucunu ters mi giydiriceksiniz..zuahah azıcıkın yaklaşın bakıyım ne oluyor.. Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de ! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TitusPullo ⭐ 19y 18 yil once #9 Vallah Bu şeytan Daha çok Mag Ağırlıklı gibi duruyo inşallah öyledir. Eğer ki öyleyse Bu Şeytan daha ilk haftada Benden Zopayı yedi. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B berkozalp ⭐ 19y 18 yil once #10 90 lwl uniq magic bence TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TitusPullo ⭐ 19y 18 yil once #11 Banada öyle geliyo elinde Asa sı falan var Cool TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _EvilAngel_ ⭐ 19y 18 yil once #12 Bnce Shaytanı Bi Kenara Bırakın.. Yannda spawn Olacaklarla İlgilenin.. Twisted Evil Twisted Evil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil