bana ilginç geldi. sniperler toplu halde saldırmasa böyle kasmak sanki daha cazip
exp distribution
- Resim Silinmiş.
partisiz
- Resim Silinmiş.
exp auto share
- Resim Silinmiş.
8 li party ve 4lü party arasındaki exp farkı
· 14 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
eminmisin? 8li partyde 4 lü partyde geldiğinden daha az gelmesi lazımdı Rolling Eyes
İşte İlginç olanda o bizde anlamadık.
bu arada Server Hera Cool
bu arada Server Hera Cool
M
minotauros
⭐ 19y
gerçekten ilginç
biz bu zamana kadar boşuna 4lüde kastık galiba 2 yaratıkta 1 yaratık ker oluyo böle
biz bu zamana kadar boşuna 4lüde kastık galiba 2 yaratıkta 1 yaratık ker oluyo böle
allah allah exp ıtem dıs. daha cok geldıgını bılıodum ama bunu bılmıodum
party mob kesersen tabiki çok gelir
party mob kesersen tabiki çok gelir
party mob cıkması olanaksız çünkü arkadaş hotanda.
diyelim party mob cıktı ben onu nasıl kescem diyelimki zar zor kestim ee kurdunda yüksek exp alması gerekmezmiydi.
ilginç. popcorn
bu arada yapılandırman (bence) berbat .eline crossbow var full str olman gerekirken str ve inti degelemeye çalışmıssın benim bile 50 lvlde 6 k hp ?
bu arada yapılandırman (bence) berbat .eline crossbow var full str olman gerekirken str ve inti degelemeye çalışmıssın benim bile 50 lvlde 6 k hp ?
napalım ya str basıyom diye int basmışım bende böyle yaptım hybrid oldu. Mr. Green
Mr. Green Mr. Green
dikkat ettiysen extreme açık, şimdi extreme ne diye sorma onuda kendin araştır...
T
TripMaster
⭐ 19y
cekin vurun beni yaw
muhaha koptum resmen xDDDD
T
TripMaster
⭐ 19y
belki başka mob kesmiştir ? o pasif olmayanlar varya adlarını unuttum belki farkında olmadan ondan kestin ?
Benim bildiğim 4 lü partyde kestiğin normal mob 8 lidekinden daha çok verir..
belki başka mob kesmiştir ? o pasif olmayanlar varya adlarını unuttum belki farkında olmadan ondan kestin ?
senin için şimdi taze olarak çekmiş olduğum ss yi gönderiyorum iyi bak ney kesmişim...
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap