Icerige atla
Extraloob

8-A Uzun Eşşek Team

· 16 Yanıt · 1.4K görüntüleme
M
MrCrossover OP ⭐ 17y
8-A her türlü psikopatın ve her çeşit insanın olduğu , dostlukların bozulmadığı ve bozulmayacağı bir sınıftır. Size uzun eşşekten bir kaç kare :

Spoiler

16 Yanıt
D
die4ever ⭐ 18y
çok pantolon yırtmışlıgımız vardır 😄
M
MrCrossover OP ⭐ 17y
çok pantolon yırtmışlıgımız vardır :D

hahahah bizde bi arkadaşın kemer takacak yeride çıkmıştı caaart diye sınıfta kızların önünde düşmüştü pantolonu 😆
C
Castiela ⭐ 18y
Hiç sevmem ''Sınıf'' içerisinde uzun eşşek oynuyanları (sadece uzun eşşek değil , sınıftaki tozu dumanı kaldıracak , ter kokutacak , gürültü yapıcak )...
W
Hiç sevmem ''Sınıf'' içerisinde uzun eşşek oynuyanları (sadece uzun eşşek değil , sınıftaki tozu dumanı kaldıracak , ter kokutacak , gürültü yapıcak )...

Evet sizin sınıfta uzun eşşek oynayanların size baya bir zararı dokunmuş olmalı (çok gürültü yaptılar herhalde Türkçe derslerinde), adam gibi kullanamıyorsun dili.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y

...apışarası kokutacak, görüntü kirliliği yaratacak..
C
Castiela ⭐ 18y

Evet sizin sınıfta uzun eşşek oynayanların size baya bir zararı dokunmuş olmalı (çok gürültü yaptılar herhalde Türkçe derslerinde), adam gibi kullanamıyorsun dili.

Senin sorunun nedir arkadaşım ? Ben kendi görüşümü söyledim...
C
Castiela ⭐ 18y

hahahah bizde bi arkadaşın kemer takacak yeride çıkmıştı caaart diye sınıfta kızların önünde düşmüştü pantolonu 😆

Birde o durum var tabi 😄 Ortadan yırtılıyor 😄 eve gidicen arkadandan birisi gelince panik oluyorsun vs.. 😁
U
Unforgiven ⭐ 17y
yastık Alper koçum benim 😎

Gün geldi 5 kişi devirdiğimiz oldu gün geldi 5 kişi taşıdığımız oldu. Uzun eşşek davası kan davasına benzer looo. 😁
E
EmmaW ⭐ 19y
bu oyunu oynanış pozisyonları yüzünden sevmiyorum hiç 😄
E
Expect ⭐ 17y
Azmi oynadik be ,eski gunler geldi aklima
_
Azmi oynadik be ,eski gunler geldi aklima

Valla bize azmı oynardık 8. sınıfta şimdi hanidir oynamıyorum. Azmı yakalandık müdüre öğretmenlere ama yine birşey yapmadılar.Eşekte uçarken bi ark elektrik düğmesini kırmıştı
S
Sehnsucht ⭐ 18y
yastık Alper koçum benim 😎

Gün geldi 5 kişi devirdiğimiz oldu gün geldi 5 kişi taşıdığımız oldu. Uzun eşşek davası kan davasına benzer looo. 😁

😎
T
TheRage ⭐ 18y

bu resim süper 😆
G
Gameworld ⭐ 19y
Sınıfta uzun eşşek olmazzzz ancak ve ancak boğuşma olur lise 3 e geldik sınıfta hala bir birimize dalıyoruz kızların yanında yapmadığımız şey kalmadı birisi çıksa dese kızlar var kızlar alışkındır onlar veya onlarda bizden diyoruz veya sınıfımızın erkeklerinin tamamı tribün taraftarı olduğu için tezahürat yapıp okulu inletiyoruz 😆
B
BaSoryong ⭐ 18y

Erkeğin malı meydandadır 😈

Zevkli Olmustur ama sizin sınıf biraz vitaminsiz gibi 😜 Bizimkiler eşşek gibi oynamaya çekindiğim zamanlar oluyor cool2:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: