Icerige atla
Extraloob

750 M lol :D

· 38 Replies · 3.5K views · Page 2 / 2
Replies
L
LoneLyWaLker OP ⭐ 19y

- Abi beni kasar mısın?
- Tabii ver ID & PW kasim sabaha kadar.
- Öyle değil abi.
- Bizde böyle tabii yerse. Mr. Green

Bu da benden.

bir dahakine böyle yaparım Mr. Green
G
Ghost Spy ⭐ 19y

Zuahahah 'AGA Ben 76 lık Adam Soydum 950m para Var' Bu Kadarda Olmaz Twisted Evil

murat abi bu infazcı bizim şerefsiz infazcı olmasın Evil or Very Mad o şerefsiz benim iki tane charı çaldı kankamdı bide Evil or Very Mad kesin o
D
dR.NooB ⭐ 19y
Zuahahahhahaha Mr. Green Mr. Green manyak ya mideme agrılar girdi gülmekten Laughing Laughing Laughing yanlız lafa dikkat '' napak dayı ya '' Laughing
L

yorumsuZ Sad

+1
A
asdfasdf ⭐ 19y
750 m ye gelsin kasmasına gerek yok gelsin bana versin 72 lwl ful str blade vereyim ona ben Laughing Very Happy
C
cyclone ⭐ 19y
aynen böyle bir teklifte ban ageldi ama biras daha düşük Very Happy
sadece 20m :?!!! :?!!! popcorn popcorn popcorn detective detective detective detective
M
MoonLife ⭐ 19y
bu da abartma sınırlarını zorluo=)=)=)=)=
C
Ch0sen0ne ⭐ 19y
rahat nefes alinmiyor ya acaip bıktım. eskiden sadece 10k pls idi simdi boku cikti abi kassana abiiiii party pilizzzzzzzzzz acaip sinir oluorum seninki yine iyi niyetliymis olmaz diyince sen ne bicim turksun diye girip ana avrat ne varsa soluolar yaw
M
MFCx ⭐ 19y
beni soymus galiba bu hiç param yoq
B

yorumsuZ Sad

gread nameni bir kere Anti_Turke yapmıstınya yavas yavas sana hak veriyom
G
iyi kasdmadın diye küfür yememişsin Evil or Very Mad
S
SweetBoy ⭐ 19y
Very Happyyalan işte babasına çekmiş extrabeer ikisininde ismi aynı nasıl oluyor baya dikkat ettim
X
X_HeaveN_X ⭐ 16y
lol 😄
C
Cynosure ⭐ 19y
Geçerli bi yalan sebebi bulamamış biz Türkler aklımıza bi yalan gelince direk söylüyoruz 😊 madem o kadar paran var gir taxilere ^^
U
Uprising ⭐ 19y
daral:
L
Lrd ⭐ 17y
malın teki tai suide geldi 10Lv altı ama . Tai kesiyorum en sonda ptden attım bunu para toplıcak amacı belli 😄 attım ptden dc yersin inşallah falan demeye başladı biton pm attı dc yicekmişim ben diye 😄 gül gül ölmüştüm 😄
B
Bleistift ⭐ 16y
beni kasarsaniz gm yapcam sizi daral:
Ps.Gm chari caldim daral:

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: