Arkadaşlar ben bu resmi rev6 dan buldum ve bilgisayara kaydettim dosyanın adı böyleydi SRO[2008-01-15_08-31-27]_87 72 lvl +13 sword süper bişi ama yaw headbang2ft9
- Resim Silinmiş.
72 lvl +13 sword
· 24 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
Ohaa Shocked Çüşşş yaa adamlara bak hiç bıkmadan usanmadan +13 e kadar basıyorlar Neutral Confused
P.s : Azimle sı...an taşı delermiş Mr. Green
Server neresi ??
P.s : Azimle sı...an taşı delermiş Mr. Green
Server neresi ??
yok ben basmadım Razz
H
hacker_emn
⭐ 19y
nasıl parlıo acep Shocked
ohaaaa cuş
Ya daha once verildi ve nedense en az 30 yerdede aynı bu foto var.Bi nsl parladıgını goremedim.Xiandaki arkadaslara 30 kere dedim cekindie.Adamlar pwp yaptıktan sonra acısıyla yerde bi 30 dk kalio galiba bi cekemediler.Ezik bi char acıp yapısıcam bunun yakasına. Mr. Green
Ya daha once verildi ve nedense en az 30 yerdede aynı bu foto var.Bi nsl parladıgını goremedim.Xiandaki arkadaslara 30 kere dedim cekindie.Adamlar pwp yaptıktan sonra acısıyla yerde bi 30 dk kalio galiba bi cekemediler.Ezik bi char acıp yapısıcam bunun yakasına. Mr. Green
Aynen extraokk
+13 swort ama +7 atağıvar cok supur montaj ezikler montaj yapıyosanız atağıda değiş tirin ben yemem bu olayı +9 dan yukarı item yoktur ezukkkkkkk ler iyi montajlar :::DD
arkadaşlar pardon görmedim başkasının açtığını sonra gördüm
o bende olucakk war yaaa. ama olmas (:
+13 swort ama +7 atağıvar cok supur montaj ezikler montaj yapıyosanız atağıda değiş tirin ben yemem bu olayı +9 dan yukarı item yoktur ezukkkkkkk ler iyi montajlar :::DD
Cok biliyomus gibi saygısızca konusma.
Süper Cool
çüşşşşşşşş
o ne lan + 13 o nasıl yanmamış benim +4 te yanıyo blade(kendi silahım olduğu içiçn yazdım Wink )
millet +13 yapmış Shocked
o ne lan + 13 o nasıl yanmamış benim +4 te yanıyo blade(kendi silahım olduğu içiçn yazdım Wink )
millet +13 yapmış Shocked
[F New]Solo Gitarist
_
_DarKHeaveN_
⭐ 18y
coq manyak bişi bu ya Shocked
var be süper ötesi bide bunu bankadaki 70 lik sosun blade ye bascan offf düşünemiyom bile
9999999999999999999999999999999999 kere verildi. Rev6 da gören paylaşıo ne bu yaa Evil or Very Mad Evil or Very Mad
S
SwitchBack
⭐ 19y
Sana kendi çektiğim Zeus serverinde Link isimli arkadaşın bastığı 52 +11 swordu göstereyim mi Question Hani +9 dan yukarı item yokmuş ya Mr. Green
S
SwitchBack
⭐ 19y
Sana kendi çektiğim Zeus serverinde Link isimli arkadaşın bastığı 52 +11 swordu göstereyim mi Question Hani +9 dan yukarı item yokmuş ya Mr. Green
viewtopic.php?f=13&t=33404
+17 ye kdr war diye biliyorum ben Confused
+17 ye kdr war diye biliyorum ben Confused
bende ama basan varmı acep Twisted Evil Twisted Evil
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap