beşiktaşlılara göre onlardan sonra en büyük bize göre alemin en büyük kralı 😈
70'lik Rakı
· 9 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
İlk kadehini zorlanarak içeceğiniz hemen akabinde ki kadehleri lüp lüp götüreceğiniz yurdumun nadide içeceği olup birçok modeli bulunmaktadır.
İlk kadehde dünyayı 3 kadehden sonra cenneti 6 kadehden sonra cehennemi yaşatan içecektir.
ben buna su ile anasonun kutsal buluşması diyorum.
ben buna su ile anasonun kutsal buluşması diyorum.
Bir oturuşta bitirene 'Babayiğit' sıfıtını kazandıran, küçükken nefret edip büyüyünce Top 3 listeme kadar yükselen vatanımın öz içkisi ?!!!!!!.....
Muhabbeti bile zevk veren sihirli içecek.
aRkadşınıza içirip sora otobüste ön koltuklardan birine bindirip yaptığı garip hareketleri izleyip kahkahalar atmaktır.
aRkadşınıza içirip sora otobüste ön koltuklardan birine bindirip yaptığı garip hareketleri izleyip kahkahalar atmaktır.
en ilginç açıklama bu olsa gerek oldie
Rahmetli Tekel in akşamcılar arasında parola olmuş (70 lik diyince bakkala hemen verirdi Yeni rakı yı) Rakısı.
Uzun yıllar şişe altındaki numaralardan Tekirdağ fabrikada üretileni bulmak için uğraştığımız rakı.
Yine uzun yıllar içindeki ispirtoyu yoketmek için türlü yöntemler denediğimiz rakı.
Şu an piyasada envai çeşidi bulunan ama yinede (bana göre) en iyisini Mey in yaptığı rakı .. 🤘
Uzun yıllar şişe altındaki numaralardan Tekirdağ fabrikada üretileni bulmak için uğraştığımız rakı.
Yine uzun yıllar içindeki ispirtoyu yoketmek için türlü yöntemler denediğimiz rakı.
Şu an piyasada envai çeşidi bulunan ama yinede (bana göre) en iyisini Mey in yaptığı rakı .. 🤘
inek sütü
kuş sütü
aslan sütü
kuş sütü
aslan sütü
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap