70 - 80 caplarda, rate oranları zor; yeni açılmış , oynadığınız ya da başlayacağınız server var mı ?
Bot aktif olması gerek ve Türk sunucu olmasın..
70 - 80 cap private server
· 7 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
90 cap war joysro baya zor rateleri ayrıca item satışı yok zevfkli dene bence tabi oyuna girmeyi başarırsan.
70 - 80 caplarda, rate oranları zor; yeni açılmış , oynadığınız ya da başlayacağınız server var mı ?
Bot aktif olması gerek ve Türk sunucu olmasın..
90 cap war joysro baya zor rateleri ayrıca item satışı yok zevfkli dene bence tabi oyuna girmeyi başarırsan.
D
dorukhero35
⭐ 13y
70 Cap var fakat bot var fakat yakalarsa ban yiyorsun eski isroculardansan yakalanmassın :=) backto70s.com
Bu mesaj dorukhero35 rumuzlu uyeden alinti yapildi
kaç kişi oynuyor bu oyunu server status göremedim ?
70 Cap var fakat bot var fakat yakalarsa ban yiyorsun eski isroculardansan yakalanmassın :=) backto70s.com
kaç kişi oynuyor bu oyunu server status göremedim ?
Bu mesaj dorukhero35 rumuzlu uyeden alinti yapildi
oynuyordum onu, servera bir saldırı pert. ben daha çok yabancı sunucu taraftarıyım. Türklerin yoğunlukta olduğu ve hatta türk sunuculu serverlar pek hayırlı çıkmadı bu zamana kadar (en azından benim oynadıklarım)
oynuyordum onu, servera bir saldırı pert. ben daha çok yabancı sunucu taraftarıyım. Türklerin yoğunlukta olduğu ve hatta türk sunuculu serverlar pek hayırlı çıkmadı bu zamana kadar (en azından benim oynadıklarım)
Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yabancı sunucu derken sw sahiblerimi yabancı olacak yoksa sadce server'mı yabacı uzantılı olacak
Bu mesaj dorukhero35 rumuzlu uyeden alinti yapildi70 Cap var fakat bot var fakat yakalarsa ban yiyorsun eski isroculardansan yakalanmassın :=) backto70s.com
Yabancı sunucu derken sw sahiblerimi yabancı olacak yoksa sadce server'mı yabacı uzantılı olacak
Bu mesaj ChouseTc rumuzlu uyeden alinti yapildi
server sahibi 🍺
Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj dorukhero35 rumuzlu uyeden alinti yapildi70 Cap var fakat bot var fakat yakalarsa ban yiyorsun eski isroculardansan yakalanmassın :=) backto70s.com
server sahibi 🍺
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap