Icerige atla
Extraloob

70 - 80 cap private server

· 7 Yanıt · 1.0K görüntüleme
B
Ben de OP ⭐ 17y
70 - 80 caplarda, rate oranları zor; yeni açılmış , oynadığınız ya da başlayacağınız server var mı ?

Bot aktif olması gerek ve Türk sunucu olmasın..
7 Yanıt
T
Tauriel ⭐ 15y
Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
70 - 80 caplarda, rate oranları zor; yeni açılmış , oynadığınız ya da başlayacağınız server var mı ?

Bot aktif olması gerek ve Türk sunucu olmasın..

90 cap war joysro baya zor rateleri ayrıca item satışı yok zevfkli dene bence tabi oyuna girmeyi başarırsan.
D
70 Cap var fakat bot var fakat yakalarsa ban yiyorsun eski isroculardansan yakalanmassın :=) backto70s.com
T
Tauriel ⭐ 15y
Bu mesaj dorukhero35 rumuzlu uyeden alinti yapildi
70 Cap var fakat bot var fakat yakalarsa ban yiyorsun eski isroculardansan yakalanmassın :=) backto70s.com

kaç kişi oynuyor bu oyunu server status göremedim ?
B
Ben de OP ⭐ 17y

oynuyordum onu, servera bir saldırı pert. ben daha çok yabancı sunucu taraftarıyım. Türklerin yoğunlukta olduğu ve hatta türk sunuculu serverlar pek hayırlı çıkmadı bu zamana kadar (en azından benim oynadıklarım)
T
Tauriel ⭐ 15y

oynuyordum onu, servera bir saldırı pert. ben daha çok yabancı sunucu taraftarıyım. Türklerin yoğunlukta olduğu ve hatta türk sunuculu serverlar pek hayırlı çıkmadı bu zamana kadar (en azından benim oynadıklarım)

Yabancı sunucu derken sw sahiblerimi yabancı olacak yoksa sadce server'mı yabacı uzantılı olacak
B
Ben de OP ⭐ 17y
Bu mesaj ChouseTc rumuzlu uyeden alinti yapildi

Yabancı sunucu derken sw sahiblerimi yabancı olacak yoksa sadce server'mı yabacı uzantılı olacak

server sahibi 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: