Tg yi kestikten sorna biraz hunter lık yaptım sonra uruyu bekliyodum uru apereded ve
sonuç[/b]Ivy den kalan son 3 tane Zerk scrollunuda kullandım Twisted Evil
-Resim Silinmiş.
7. Uruchi Killed xD
· 12 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Tbrkler hacım 2 dk pc nin başından ayrıdldık kaçla göz arasında gene uru kesmişsin Twisted Evil
Tbrkler hacım 2 dk pc nin başından ayrıdldık kaçla göz arasında gene uru kesmişsin Twisted Evil
HAngi 2 dkka lol ben sana dedim gel uru ya gel uru ya cevp yok lan uru yu kesiorum diorum yine cvp yok Very Happy sonunda tbrk yok mu dedim yine cvp yok 10 dk sorna sen Urumu kestin dedin Mr. Green
TebriklerBen dedim sana seni artık uru açar extraokk
HAni 2 dkka lol ben sana dedim gel uru ya gel uru ya cevp yok lan uru yu kesiorum diorum yine cvp yok Very Happy sonunda tbrk yok mu dedim yine cvp yok 10 dk sorna sen Urumu kestin dedin Mr. Green
Burda olsaydım biliyorsundur beni ilk ben tebrk ederim aaa sende:D
Aferim...Laa...İyi Gidion...Ben Venuste Oynayacam..Venus Açılana Kadar Para Biriktirim Hem Silk Hemde T-Shirt Alıcam extraloob T-Shirt ü'' Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !tebrikler!
tebrikler!
saol
tebrikler
Ya Arkadaslar benim sorunum var pc ile anlamadıgım icin pc den Crying or Very sad kimse galiba Donanım Yazılım Topicine girmiyo burdan devam viewtopic.php?f=34&t=23277 lutfen sorunuma çare pls Crying or Very sad Sad Confused
Tebrikler.. !
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap