-Resim Silinmiş.
Yorum pls
+7 Sun Pike And Sun Set nForce KİLL FirsT LadY
· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
yine hll olsun bilader seni tebrik etmekten gına geldi yaw Very Happy
O
OneEyedJack
⭐ 19y
yine hll olsun bilader seni tebrik etmekten gına geldi yaw Very Happy
+1907
Kafaya Koydum DAgger Accam Bi daha Char acarsam =)) Sten Geçen 21 crt Dagger Düştü Very Happy
Kafaya Koydum DAgger Accam Bi daha Char acarsam =)) Sten Geçen 21 crt Dagger Düştü Very Happy
ohooo kimleri görüyorum sitemizin ilklerinden clef hoşgeldin güzelim aramıza tekrardan extrabeer
saol Hacım Geldim Öle yokTum bayadir GElirkende Güzel Bi topic Acim dedim Baq istersen =)
_
__Thieves__
⭐ 19y
ehhee sen goreme dıe o skıllı yapmıslar saten Very Happy
J
JuNioRKinG
⭐ 19y
valla helal sana bi arada gine koymusdun niya general lere 20 k resmini helal Mr. Green
J
JuNioRKinG
⭐ 19y
Bidaki acıcağım char daggerolcak Twisted Evil
T
The_DifferenT
⭐ 19y
sen onlara tek atıosun ama onlarda sana tek atar üstelik vurduklarının yarısıda boşa gider.
Bu kısmıda çok doğru sende o adamlardan rahat tek yersin Artık europe pacthi ile birlikte oyun hızlı olan kazanır şeklinde oldu ilk vuran alıyo digeri tek yedigi için herkesin hayali olan uzun ama keyifli pvp daha da imkansızlaştı
Yinede Tbr sun set olan birine o dmg vurman ilginç
now T_U_G_R_A union Wink Wink
görünmez olan eu lara karşı boşuna paraya kıyıp özel pill almanız gerekmez .
eğer görünmez olan rogue ise hemen cristall wall skill ini kullanın ( cold un skill i buzdan duvar içine girmek)
o size ilk skill ini vuracak ve görünüz olacak ancak siz cristall wall sayesinde vuruşu absorve edeceksiniz sonra sıra size gelecek ve tek!
görünmez olan wizard ise bu sefer de fire tower skill ini kullanın ve mag. vuruşu absorve edin görünür olunca da bi fırlatma çeker kesersiniz Very Happy
bu arada stealh skill i olan eu char ların kendilerini görünmez olup birilerini kesmeye mecbur hissetmelerini anlamıyorum dikiliyosun gelip gidip kesiolar Very Happy
haa bu arda 20 k crit çok acıtmıştır çok sağlam çakmışsın tbrkler
eğer görünmez olan rogue ise hemen cristall wall skill ini kullanın ( cold un skill i buzdan duvar içine girmek)
o size ilk skill ini vuracak ve görünüz olacak ancak siz cristall wall sayesinde vuruşu absorve edeceksiniz sonra sıra size gelecek ve tek!
görünmez olan wizard ise bu sefer de fire tower skill ini kullanın ve mag. vuruşu absorve edin görünür olunca da bi fırlatma çeker kesersiniz Very Happy
bu arada stealh skill i olan eu char ların kendilerini görünmez olup birilerini kesmeye mecbur hissetmelerini anlamıyorum dikiliyosun gelip gidip kesiolar Very Happy
haa bu arda 20 k crit çok acıtmıştır çok sağlam çakmışsın tbrkler
Bi dahaki charımı crossbow + dagger açmak istiyom. Acaba böyle bi build olur mu?
Olur bu char böle zaten.!
-Resim Silinmiş.
bende dagger kasayım dedim _FirsT_LadY_ gibi....
Lv64te sniper'a vuruşuna bakarsanız daggerin gücü daha rahat anlaşılır
-Resim Silinmiş.
Ewt bencede:D
B
beytobond4
⭐ 19y
cros bow daha iyiiiiiiiiiiiiiiiiii ondan katkat fazla vuruyor.crosbow crosbow crosbow
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap