Icerige atla
Extraloob

+7 Sun Pike And Sun Set nForce KİLL FirsT LadY

· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme
N
Narqotic OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

Yorum pls
18 Yanıt
D
DeepdarK ⭐ 19y
yine hll olsun bilader seni tebrik etmekten gına geldi yaw Very Happy
O

yine hll olsun bilader seni tebrik etmekten gına geldi yaw Very Happy

+1907
C
cLeF ⭐ 19y
Kafaya Koydum DAgger Accam Bi daha Char acarsam =)) Sten Geçen 21 crt Dagger Düştü Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Kafaya Koydum DAgger Accam Bi daha Char acarsam =)) Sten Geçen 21 crt Dagger Düştü Very Happy

ohooo kimleri görüyorum sitemizin ilklerinden clef hoşgeldin güzelim aramıza tekrardan extrabeer
C
cLeF ⭐ 19y
saol Hacım Geldim Öle yokTum bayadir GElirkende Güzel Bi topic Acim dedim Baq istersen =)
_
ehhee sen goreme dıe o skıllı yapmıslar saten Very Happy
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
valla helal sana bi arada gine koymusdun niya general lere 20 k resmini helal Mr. Green
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
Bidaki acıcağım char daggerolcak Twisted Evil
T

sen onlara tek atıosun ama onlarda sana tek atar üstelik vurduklarının yarısıda boşa gider.

Bu kısmıda çok doğru sende o adamlardan rahat tek yersin Artık europe pacthi ile birlikte oyun hızlı olan kazanır şeklinde oldu ilk vuran alıyo digeri tek yedigi için herkesin hayali olan uzun ama keyifli pvp daha da imkansızlaştı
Yinede Tbr sun set olan birine o dmg vurman ilginç
S
SiYaHCıM ⭐ 19y
now T_U_G_R_A union Wink Wink
G
gEo ⭐ 19y
görünmez olan eu lara karşı boşuna paraya kıyıp özel pill almanız gerekmez .
eğer görünmez olan rogue ise hemen cristall wall skill ini kullanın ( cold un skill i buzdan duvar içine girmek)
o size ilk skill ini vuracak ve görünüz olacak ancak siz cristall wall sayesinde vuruşu absorve edeceksiniz sonra sıra size gelecek ve tek!

görünmez olan wizard ise bu sefer de fire tower skill ini kullanın ve mag. vuruşu absorve edin görünür olunca da bi fırlatma çeker kesersiniz Very Happy

bu arada stealh skill i olan eu char ların kendilerini görünmez olup birilerini kesmeye mecbur hissetmelerini anlamıyorum dikiliyosun gelip gidip kesiolar Very Happy

haa bu arda 20 k crit çok acıtmıştır çok sağlam çakmışsın tbrkler
N
Narqotic OP ⭐ 19y

Bi dahaki charımı crossbow + dagger açmak istiyom. Acaba böyle bi build olur mu?

Olur bu char böle zaten.!
R
RaPLeX ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

bende dagger kasayım dedim _FirsT_LadY_ gibi....

Lv64te sniper'a vuruşuna bakarsanız daggerin gücü daha rahat anlaşılır
N
Narqotic OP ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.

bende dagger kasayım dedim _FirsT_LadY_ gibi....

Lv64te sniper'a vuruşuna bakarsanız daggerin gücü daha rahat anlaşılır

Ewt bencede:D
B
beytobond4 ⭐ 19y
cros bow daha iyiiiiiiiiiiiiiiiiii ondan katkat fazla vuruyor.crosbow crosbow crosbow

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: