- Resim Silinmiş.
Uploaded with ImageShack.us
+7 Olurmu
· 23 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
Denemek lazım ama olsada acaip havan olur 😈

Tırsıyorum ınceden yanarsa gıtme ıhtımalı varmı ?
kaybolma ihtimali vardır

saat şuanda 02,25 02,27'de bas tutucak 😎
abi o nasıl bı taktık tir ya 😄
Bak basıcaksan kararlıysan 7 saniye mause'yı ıtemın ustunde tut oynatmadan sonra bırden fuseye getır ordada 7 sanıye tut bas korkma la 😆
bro o bana sımdı nova gıbı gelıo patlarsa bende patlarım xD 😄 verım ıd pw gır bas ben kalpten gıderım basamam 😄
Vallahi pc'de sro yok yoksa basardm ^^
Tüh -.-'' nese artık yarın gece denıycem bu sabah kadar 32 olmam lazım 0 taxi full manuel 😄
önce bir 32 ol, onu güzelce kullan keyfini çıkar daha sonra 42 olunca +7 denersin ^^
önce bir 32 ol, onu güzelce kullan keyfini çıkar daha sonra 42 olunca +7 denersin ^^
👍
bu olesıne dalga charı event te kullanırım dıye actım üstad 😊 stall charıda dıebılırız goruntu olsn maksat
bu olesıne dalga charı event te kullanırım dıye actım üstad 😊 stall charıda dıebılırız goruntu olsn maksat
Dene ozaman makara:
Dene ozaman makara:
Yemiyo işte 😄 summer6:
Korkma bas gitsin:) Risk al biraz yoksa tadı çıkmaz
+7 de kaybolabilir dikkat et ^^
bence yanar immo yok luck yok steady yok bence basma gitme ihtimali var
42 Olunca bas^^
ps: elixrlere bak 😜
ps: elixrlere bak 😜
NoMoreLove
⭐ 18y
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WTS 12DG LEG +7 SET +7ACC SET +7 SHIELD +7 2H +7 STAF RED DRAGON 110LV NO NAME WTS 112 WARIOR CLERIK +7 SET +7 SİLAH +7ACC SET +7 SHIELD 100FB JOP SET 1 SIRA HONOR KİNG HESAP 4500TL 76+7 sun bow 76+7 sun sword 76+7 sun glavie 76+7 sun blade WTS 110 LV War/Clerik 12 DG+7 Weapon +7 Shield +7ACC set +7 SET S Grade Dewil Zerk 1 Page Char 3page +7 +7 +7 +7 ^^