Ya beyler o kadar mesaj yaziyosunuz bi banada cevap verin bunu hangi dosyanin icine aticaz ya!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad
7 Ocak Softmod CAlısmıyor
· 73 Yanıt · 4.1K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
Ya beyler o kadar mesaj yaziyosunuz bi banada cevap verin bunu hangi dosyanin icine aticaz ya!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad
daha önceki bot klasörünün içine softmode olan yere loader işlemi görecek bu
bende sordum bak Very Happy
arkadaşım silkroadın içine BOT diye bi klasör aç hepsini oraya rardan çıkar crackpği çalşıştır okadar
bende sordum bak Very Happy
daha önceki bot klasörünün içine softmode olan yere loader işlemi görecek bu srobot sonra bu dosyayı açacaksınız ve tıkır tıkır gireceyseniz
bot diye klasör aç sro 1.83.exe yi ve bu dosyayı içine atacaksın. sonra ilk parmagı sonra laoderi calıstırıp oyuna gireceksin.
peki bu soft modun linkini verirmisiniz
peki bu soft modun linkini verirmisiniz
şaka gibisin Twisted Evil
şaka degilim surda yardim istiyoruz ne olcak yani bi link versen?? Evil or Very Mad Evil or Very Mad
su forumda en faydali kisilerden birisin ve hala rutbe yok ilginc nese ellerine saglik emegine saglik
şaka degilim surda yardim istiyoruz ne olcak yani bi link versen?? Evil or Very Mad Evil or Very Mad
bu dosya crack sanırım ayrı olarak softmode indirmene gerek yoktır
surda yardim istiyoruz düzgün bi anlatim yapinya. Sad
U
Unstopable
⭐ 19y
hadi bebeto tbot crack çıkar adminim
Yaw bende oyun açıldı girdim sonraki her deneyişimde id pw yazma yerinde internet gitti
Bide şu dikdörtgen gibi yer varya oyun açılmadn önce şimdide orda donup kalıyo....
Bana bot deilde nodc lazım ^^
Bide şu dikdörtgen gibi yer varya oyun açılmadn önce şimdide orda donup kalıyo....
Bana bot deilde nodc lazım ^^
hadi bebeto tbot crack çıkar adminim
adminim mi Very Happy gerçi rütbe hakeden biri ama direk admin yaptın sende Very Happy
içinde bulundugun konu softmod var zaten ilk başa dön orda Wink
teşekkür ederim hele şükür beni anlayan biri oldu Very Happy
İndirmeyin yarın nasıl olsa patch gelecek.Ondan sonra bakarsınız başınızın çaresine.Zaten 3 gündür indir sil kota folloş oldu.(Tabi kota sorunu olanları için)
İndirmeyin yarın nasıl olsa patch gelecek.Ondan sonra bakarsınız başınızın çaresine.Zaten 3 gündür indir sil kota folloş oldu.(Tabi kota sorunu olanları için)
dalga mı geçiyosun 233 KB sadece 1 MB bile değil
normal bi sitede gördüğün rsimler hemen hemen bu kadar kota yiyordur sanrım :?!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Heryerde 3 Ocak Softmod die.... Ücretsiz Bot SoftMod Yayındadır 5 Ocak 2008(çalışmıyor) Canavarlar Silkroad-R[Etkinlik]Ocak 17 – Ocak 31 2012 ⏩ ESpvp.NET✅ "PK/FARM" ⚔️ 2014'DEN SONRA TEKRAR SEVENLERİYLE '10 OCAK BETA 17 OCAK OFFICIAL' | TR'de İLK ve TEK ⭐ FlameSOFT ✅ v.24xx ⚔️ İLLEGAL YOK ⏪ RSilkroad | 110 Cap | Free Silk | Rekabet ve Eğlence | Açılış: 3 Ocak 2020